Speltips: Två italienska drag

22 november, 2009

I dag har vi hittat två intressanta matcher i Serie A. Dagens speltips blir Genoa och Palermo och motiveringen kommer här…

Livorno har på tolv omgångar gjort fyra mål, vilket så klart är överlägset sämst i ligan. Dagens motståndare Genoa snittar strax över ett mål per match på bortaplan och totalt ca två mål per match. Det är sannolikt att det räcker med ett mål för Genoa för att få med sig tre poäng idag och vi tror att man lyckas med det till fina 2,50.

Palermo ligger på elfte plats i Serie A, men är faktiskt fortfarande obesegrade på hemmaplan den här säsongen. Dagens motståndare är nittondeplacerade Catania som ännu inte vunnit på bortaplan, ja man har faktiskt bara vunnit en match på hela säsongen.

Alltså:

Livorno-Genoa, 2

Odds: 2,50, insats: 25 kr @ interwetten

Palermo-Catania, 1

Odds: 1,80, insats: 20 kr @ 188bet

Kolla även i speltipsen från sportbladets experter idag.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe november 22, 2009 kl. 16:22

Det ser tungt ut med halvtimmen kvar att spela. Livorno leder med 1-0 och Catania har kvitterat till 1-1 mot Palermo…

Anonymous november 23, 2009 kl. 19:27

italien är omöjlig blir alltid skrällar

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.