Tidigt spel på Barcelona till fint odds

16 november, 2009

Stötte på ett spel som faktiskt inte avgörs förrän på lördag. Det är spelbolaget Interwetten som erbjuder hela 1,57 för Barcelonaseger mot Athletic Bilbao. Det oddset skulle innebära att sannolikheten för en tvåa är ca 63-64 procent och jag skulle vilja hävda att det är bit högre än så, även utan Eric Abidal. Övriga bolag på marknaden ligger en bra bit lägre, vissa så lågt som 1,45. Jag ser ingen möjlighet att den nivån kommer att finnas kvar om ett par dagar så vi slår helt enkelt till direkt. 

UPPDATERAT: Även Zlatan missar matchen på grund av en lårskada…

På lördag visar det även sig om vår friidrottsbank ger utdelning. Jag tror att chanserna är mycket goda 😉

Alltså:

Athletic Bilbao-Barcelona, 2

Odds: 1,57, insats: 40 kr @ interwetten
Matchen spelas alltså lördag den 21 november.

Se la Liga gratis i din dator – bli medlem hos bet365.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe november 17, 2009 kl. 21:43

1,55 är marknadshögst för tillfället. Fortfarande är det Interwetten som erbjuder högst odds.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.