Speltips: Vi tror på Juventus

Macabi Haifa har ännu inte tagit någon poäng i gruppspelet i Champions League och har målskillnaden 0-5. I kväll är det dags för hemmamatch mot självaste Juventus, en uppgift som vi tror blir allt för svår.

För Juventus väntar i de två sista omgångarna svår bortamatch mot Bordeaux och hemmamatch mot Bayern München. Därför tror vi att italienarna är väldigt angelägna om att ta tre poäng ikväll. Jag tycker nästan att vi snackar om en måstematch här och vi lirar tvåan, trots Strömbergs varning.

Övriga matcher i kvällens Champions League är:
Bayern München-Bordeaux (Viasat Sport)
Besiktas-Wolfsburg (Viasat X-tra)
Manchester United-CSKA (Viasat Motor, Viasat Sport HD)
Marseille-FC Zürich (Viasat X-tra)
Milan-Real Madrid (Viasat Fotboll)
Atletico Madrid-Chelsea (TV6)
Apoel Nicosia-Porto (Viasat Extra)

Som vanligt när det är dags för Champions League så erbjuder Unibet alla nya kunder möjligheten att lägga ett helt riskfritt spel på någon av matcherna. Om du förlorar får du alltså pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.

UPPDATERAT: Även Expekt erbjuder ett riskfritt spel på Champions League. Erbjudandet verkar även gälla befintliga kunder. Gå till Expekt.com och klicka på ”Insurance bet” som du hittar på startsidan.

Redan i morgon är det dags för nya matcher i CL, med bland annat mötet mellan Rubin Kazan och Barcelona. Prognoserna säger sju minusgrader i Ryssland…

Alltså:
Macabi Haifa-Juventus, 2

Odds: 1,67, insats: 30 kr

2 svar till ”Speltips: Vi tror på Juventus”

 1. Profilbild för Rasmus
  Rasmus

  Jag tror helt tvärtom. Maccabi är väldigt svårslagna på hemmaplan så det blir en tuff match. Jag bokar Juventus med 80 SEK på Betfair istället 🙂

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Rasmus: Intressant…den som lever får se!

  Jag grundar mitt spel främst på att de inte har lyckats vinna tidigare i årets CL (de har faktiskt inte ens gjort mål), samt att Juventus har visat god form på slutet, trots den snöpliga förlusten mot Napoli senast.

  Det går naturligtvis att hitta argument även för det omvända. Macabi har ju till exempel inte förlorat i den inhemska ligan på hela året (har jag för mig…). Sen är ju Juve sedan tidigare skadedrabbat, tex saknas viktige Del Piero.