Speltips: Vi tror på Juventus

3 november, 2009

Macabi Haifa har ännu inte tagit någon poäng i gruppspelet i Champions League och
har målskillnaden 0-5. I kväll är det dags för hemmamatch mot självaste Juventus, en uppgift som vi tror blir allt för svår. För Juventus väntar i de två sista omgångarna svår bortamatch mot Bordeaux och hemmamatch mot Bayern München. Därför tror vi att italienarna är väldigt angelägna om att ta tre poäng ikväll. Jag tycker nästan att vi snackar om en måstematch här och vi lirar tvåan, trots Strömbergs varning.


Övriga matcher i kvällens Champions League är:
Bayern München-Bordeaux (Viasat Sport)
Besiktas-Wolfsburg (Viasat X-tra)
Manchester United-CSKA (Viasat Motor, Viasat Sport HD)
Marseille-FC Zürich (Viasat X-tra)
Milan-Real Madrid (Viasat Fotboll)
Atletico Madrid-Chelsea (TV6)
Apoel Nicosia-Porto (Viasat Extra)

Som vanligt när det är dags för Champions League så erbjuder Unibet alla nya kunder möjligheten att lägga ett helt riskfritt spel på någon av matcherna. Om du förlorar får du alltså pengarna tillbaka.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.

UPPDATERAT: Även Expekt erbjuder ett riskfritt spel på Champions League. Erbjudandet verkar även gälla befintliga kunder. Gå till Expekt.com och klicka på ”Insurance bet” som du hittar på startsidan.

Redan i morgon är det dags för nya matcher i CL, med bland annat mötet mellan Rubin Kazan och Barcelona. Prognoserna säger sju minusgrader i Ryssland…

Alltså:
Macabi Haifa-Juventus, 2

Odds: 1,67, insats: 30 kr @ Betfair

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Rasmus november 3, 2009 kl. 13:15

Jag tror helt tvärtom. Maccabi är väldigt svårslagna på hemmaplan så det blir en tuff match. Jag bokar Juventus med 80 SEK på Betfair istället 🙂

Toffe november 3, 2009 kl. 14:11

@Rasmus: Intressant…den som lever får se!

Jag grundar mitt spel främst på att de inte har lyckats vinna tidigare i årets CL (de har faktiskt inte ens gjort mål), samt att Juventus har visat god form på slutet, trots den snöpliga förlusten mot Napoli senast.

Det går naturligtvis att hitta argument även för det omvända. Macabi har ju till exempel inte förlorat i den inhemska ligan på hela året (har jag för mig…). Sen är ju Juve sedan tidigare skadedrabbat, tex saknas viktige Del Piero.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.