Dagens andra speltips blir tyskt

4 december, 2009

Vi tänker bjuda på ytterligare ett speltps idag och vi vänder blickarna mot Tyskland och Bundesliga. Bayern München möter på hemmaplan Martin Dahlins gamla klubb Borussia Mönchengladbach och den raka ettan går att hitta till ca 1,30. Ett intressantare spel är dock det asiatiska handikappspelet där Bayern startar med -1,5 mål. Det innebär alltså att Bayern måste vinna med två mål eller mer för att spelet ska ge utdelning. Just det spelet har vi hittat till 1,94 hos Unibet och det tänker vi testa. Bayern München är sex poäng efter serieledande Leverkusen så motivationen lär vara på topp. Dessutom kommer man från en 3-0-seger mot Hannover senast.

Bayern har spelat väldigt många kryssmatcher den här säsongen, så även om vi tror på spelet så håller vi ner insatsen lite just på grund av kryssrisken.

Alltså:

Bayern München(-1,5)-Borussia Mönchengladbach, 1

Odds: 1,94, insats: 20 kr @ Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous december 4, 2009 kl. 18:31

Du behöver inte tänka på kryssrisken när du spelar asian hcp 😉

Toffe december 4, 2009 kl. 19:48

Ha ha 😉

Jag tror du fattar hur jag menar, men jag ska formulera om mig: "…på grund av risken att matchen slutar oavgjord."

Glasklart?

Toffe december 4, 2009 kl. 21:12

Mönchengladbach kvitterade precis till 1-1. Inte bra…

En hel halvlek kvar så hoppet lever fortfarande.

Toffe december 4, 2009 kl. 23:19

2-1 till BM. Tyvärr förlust alltså. Däremot satt kvällens andra spel, det på Porto, med god marginal.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.