Gott nytt 2LAX10!

31 december, 2009

Nu är vi äntligen tillbaka efter ett välbehövligt juluppehåll. Med nya krafter står vi redo nu när de europeiska fotbollsligorna startat upp igen. Vi hoppas att även ni har haft en bra julhelg och att ni fick några dagar ledigt från statistiska analyser, oddsjämförelser och annat som hör vardagen till för oss spelare.


Vi dubblar din insats!
Hos Unibet får du alltid dubbelt upp på din första insättning!
Klicka här för att ta del av erbjudandet


Det är nu bara en dag kvar av 2009 och det är med stora förväntningar vi kastar oss in i ett nytt decennium. Vårt första år som någorlunda seriösa spelare har varit över alla förväntningar även om vi har haft en del svackor. Speciellt oktober var en månad då allt gick fel, men vi reste oss även från detta. Vi har visserligen en bit kvar till vår toppnotering men vi är definitivt på rätt väg igen. Om några dagar kommer statistiken för december och vi ska även försöka oss på någon form av sammanfattning av året som gått.

Vi har en hel del intressant på gång och vi hoppas att ni vill fortsätta att följa oss. Tillsammans ska vi nå nya höjder 2lax10! Gott nytt år!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous december 31, 2009 kl. 14:26

Gott nytt!

Adde december 31, 2009 kl. 16:30

Gott nytt år! Ska bli intressant att följa spelkanalen även 2010!!

Eklund december 31, 2009 kl. 18:06

Gott Nytt år, Toffe! 🙂

/hälsningar från en stukad Wiganer 😉

Anonymous januari 1, 2010 kl. 13:42

Gott nytt År!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.