VIDEO: Se Ronaldos vansinnesattack

5 december, 2009

Domaren blåste för en stund sedan av matchen mellan Real Madrid och Almeria. Hemmalaget var illa ute och låg länge under med 2-1. Matchen svängde dock över till Reals fördel och med några minuter kvar att spela ledde madridlaget med 4-2. Då plötsligt, efter en närkamp släppte det för Reals storstjärna Cristiano Ronaldo som helt enkelt sparkade ner en motståndare och fick sitt andra gula kort. Det första fick han för att han slet av sig tröjan efter sitt 4-2-mål…

Två måls ledning, två minuter kvar av matchen och så gör han en sån grej!? Nu är han alltså avstängd mot Valencia i nästa omgång. En match som blir en betydligt svårare nöt att knäcka för Pellegrinos mannar…

Ska bli väldigt intressant att se hur oddsen på den matchen kommer att se ut!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous december 6, 2009 kl. 00:08

Vilken idiot! Hoppas han får höga böter av klubben.

Anonymous december 6, 2009 kl. 01:48

Fult gjort men jag tycker inte de e värt nå mer än rött, alltså ingen mer avstängning. Jag förstår honom ändå lite med tanke på att han får en arm i bakhuvet!

Anonymous december 6, 2009 kl. 02:04

Det var inget, båda snubblade bara!

Anonymous december 6, 2009 kl. 11:46

sorry, men jag tycker han gör helt jävla rätt. Sjukt irriterande tackling han själv får ta emot. Bollen är spelad och backen kommer sent in och gör en riktigt ful markering, både mot knä och med armen i bakhuvudet.

Sen kan man fråga sig om det var smart med tanke på matchen och matchen som kommer, men backfittan skulle ha det.

Toffe december 6, 2009 kl. 13:24

@Anomym x 4: Han hade ju redan ett gult kort så utvisningen är inte så mycket att diskutera. Även försvararen fick ju gult kort i situationen.

Extremt klantigt tycker jag. Ledning, några få minuter kvar – vad tänkte han??

Anonymous december 6, 2009 kl. 23:33

ronaldo e kung.. en riktig man ni andra haters sug qukiluk

Anonymous december 7, 2009 kl. 15:15

Ronaldo beter sig som en liten 5åring, såld som världens bästa och dyraste spelare men har nog sakta men säkert börjat förstå att det inte kommer bli så lätt att vara "bäst" i La liga med andra superforwards som Messi, Zlatan, David Villa m,m… Han är som en 5åring som slänger sig på golvet vid godisavdelningen och skriker för att mamma inte vill köpa godis… En bra fotbollsspelare måste ha fler kvaliteter än att bara göra mål t.ex kunna hantera en förlust eller ett dåligt domslut utan att gnälla, skrika och bråka…

Anonymous december 8, 2009 kl. 18:30

Han höll på så där i United också.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.