Skrällarnas helg i fotbollseuropa

13 december, 2009

En snabb titt på helgens resultat i de stora europeiska ligorna ger oss lite att fundera på. Europas storlag har haft riktig stora problem och väldigt många misslyckades med att ta tre poäng – vad sägs till exempel om den här listan? Manchester City, Tottenham, Chelsea, Manchester United, Milan, Juventus och Inter. Alla är de favoriter som inte lyckades vinna. Kan det möjligtvis vara veckans urladdning i Champions League som har gjort det svårt för storlagen att ladda om till den vanliga serielunken? Ja, det är väl egentligen den enda rimliga förklaringen…

Enda undantaget är Spanien där de två storlagen faktiskt motsvarade favoritskapet. Barcelona vann derbyt mot Espanyol efter att Zlatan Ibrahimovic gjort matchens enda mål på straff. Huvudkonkurrenten Real Madrid tog en mycket viktig och meriterande seger mot Valencia.

En annan anmärkningsvärd detalj från Premier League är att av lördagens nio matcher slutade hela sex stycken med kryss.

Relaterat:

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous december 14, 2009 kl. 00:02

Ja en riktigt konstig helg men å andra sidan ännu ett bevis på att man inte bör spela på storlagen till låga odds

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.