Speltips: Dagens drag hittar vi i Portugal

7 december, 2009

Måndagen ser väldigt tråkig ut, men vi tror oss ändå har hittat en spelbar match i portugisiska ligan. Sporting Lissabon möter tabelljubon Vitoria Setúbal som bara har skrapat ihop åtta poäng på elva omgångar. Vi säger inte att vi har stor kännedom om lagen och vi följer inte den potugisiska ligan med något större intresse utan spelet är helt statistikbaserat. Sporting har fem raka kryssmatcher, men 0-0 senast mot Benfica ser vi som ett styrkebesked och lirar tvåan.

Matchen sänds för övrigt direkt hos bet365 med start kl. 21.15. Är du inte medlem hos dem så rekommenderar vi att du blir det snarast. Webb-TVn är gratis, men vill du spela så dubblar bolaget din första insättning

Som vanligt rekommenderar vi också ett besök hos sportbladet och “Dagens bästa spel…

Alltså:
Vitoria Setúbal-Sporting Lissabon

Odds: 1,65, insats: 35 kr @ Expekt.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe december 7, 2009 kl. 21:23

0-1 efter fyra minuter 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.