Speltips: Hemmastarka Genoa slår Parma

6 december, 2009

Genoa är ett starkt lag som bara har förlorat en enda match på hemmaplan den här säsongen och det var mot självaste Inter. Dagens motståndare är Tomas Brolins gamla klubb Parma som också är ett starkt lag – på hemmaplan. Bortafacitet är däremot inte lika imponerande med endast två segrar på sju försök. Genoa vann senast i ligan med imponerande 3-0 i derbyt mot Sampdoria och vi tror att segersviten förlängs med ytterligare en match.

Matchen visas i kanal 9 och börjar kl. 15.00. Matchen sänds också gratis för alla medlemmar i bet365´s webb-tv. Är du inte medlem, rekommenderar vi varmt att du blir det snarast. Vill du dessutom spela på matchen så dubblar bolaget din första insättning upp till 1000 kr.

Alltså:

Genoa-Parma, 1

Odds: 1,95, insats: 30 kr @ Betfair

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous december 6, 2009 kl. 17:36

Skit. Jag såg matchen och Genoa skulle ha vunnit med flera mål. Dåligt framåt och klantigt bakåt. Jag blir sååå tröööt…..:((

Toffe december 6, 2009 kl. 20:12

@Anonym: Jag såg också matchen och jag kan bara hålla med. Dessutom hade Genoa ett mål inne som felaktigt vinkades av för offside. Genoa skulle också haft en straff i matchens slutskede efter en solklar hands. En gåta att både domaren och assisterande missade den.

Men det är sånt som händer och inget att gräva ner sig för. Nästa gång är det vi som har tur…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.