Speltips: Hemmastarka Genoa slår Parma

Genoa är ett starkt lag som bara har förlorat en enda match på hemmaplan den här säsongen och det var mot självaste Inter. Dagens motståndare är Tomas Brolins gamla klubb Parma som också är ett starkt lag – på hemmaplan. Bortafacitet är däremot inte lika imponerande med endast två segrar på sju försök. Genoa vann senast i ligan med imponerande 3-0 i derbyt mot Sampdoria och vi tror att segersviten förlängs med ytterligare en match.

Matchen visas i kanal 9 och börjar kl. 15.00. Matchen sänds också gratis för alla medlemmar i bet365´s webb-tv. Är du inte medlem, rekommenderar vi varmt att du blir det snarast. Vill du dessutom spela på matchen så dubblar bolaget din första insättning upp till 1000 kr.

Alltså:

Genoa-Parma, 1

Odds: 1,95, insats: 30 kr @ Betfair

2 svar till ”Speltips: Hemmastarka Genoa slår Parma”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Skit. Jag såg matchen och Genoa skulle ha vunnit med flera mål. Dåligt framåt och klantigt bakåt. Jag blir sååå tröööt…..:((

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Anonym: Jag såg också matchen och jag kan bara hålla med. Dessutom hade Genoa ett mål inne som felaktigt vinkades av för offside. Genoa skulle också haft en straff i matchens slutskede efter en solklar hands. En gåta att både domaren och assisterande missade den.

  Men det är sånt som händer och inget att gräva ner sig för. Nästa gång är det vi som har tur…