Speltips: Ingen stoppar Barcelona

2 december, 2009

Zlatan och hans Barcelona möter ikväll bottenlaget Xerez som på tolv omgångar endast lyckats göra fyra mål. Eftersom Barca snittar nästan tre mål framåt per match så känner vi att ett handikappspel är motiverat här. Vi känner oss trygga när vi går in med relativt hög insats till det helt OK oddset 1,75. Matchen sänds som vanligt på TV4 Sport och startar kl. 22.00. Du kan också se den gratis på nätet, bland annat hos bet365.

Utbudet känns faktiskt riktigt bra idag och det är inte osannolikt att vi presenterar ytterligare något spel lite senare i eftermiddag/kväll. I kväll kommer också statistiken för våra speltips under november månad. Tanken var att vi skulle presenterat siffrorna i går, men som vanligt räckte tiden till ungefär hälften av det som jag trodde på förhand…

Kolla även in sportbladets speltips för dagen i ”Dagens bästa spel”.

Alltså:
Xerez-Barcelona(-1), 2
Odds: 1,75, insats: 50 kr @ interwetten

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous december 2, 2009 kl. 21:03

Känns klockrent på förhand. Tror på 0-4 eller liknande.

Baronen december 2, 2009 kl. 21:35

Tror inte barca gör med än vad som krävs så förvånar mej inte dom den slutar med en uddavinst :p

Toffe december 3, 2009 kl. 00:01

Zlatan gör 2-0 med matchens sista spark! UNDERBART!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.