Speltips: Porto bortavinner

4 december, 2009

Vi tänker testa en tvåa på Porto som möter Vitoria Guimaraes i den portugisiska ligan i kväll. Porto är ett lag strax under det absoluta toppskiktet i europeisk fotboll och det finns stora kvaliteter i laget. Dagens motståndare har två raka segrar, däribland uddamålsvinst mot serieledande Sporting Braga. Vi tror dock att klasskillnaden avgör och starka Porto tar tre viktiga poäng i toppstriden.

Om vi tittar rätt i statistiken så har Porto inte förlorat mot dagens motståndare sedan 2001. Inte för att det behöver betyda så mycket, men det kan finnas ett visst psykologiskt övertag på grund av detta. Förvänta er inget målfyrverkeri. Hemmalaget har nämligen bara släppt in fyra mål på fem hemmamatcher.Vi tror på knapp bortaseger och tycker oss ha hittat ett odds som sticker ut en aning. 1,99 för den raka tvåan är spelvärt anser vi!

Matchen sänds live hos bet365 – gratis för alla medlemmar. Som alltid dubblar de även första insättningen för alla nya kunder. Matchen startar 21.15 så se till att bli medlem innan dess 🙂

Alltså:
Vitoria Guimaraes-Porto, 2
Odds: 1,99, insats: 30 kr @ 188bet

…och missa inte att kolla in speltipsen från sportbladets experter.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Adde december 4, 2009 kl. 20:39

Känns som ett klokt spel. Jag ryggade och fick 1,88 hos Betfair. Lite lägre, men det känns okej ändå.

Jag önskar oss lycka till :))

Toffe december 4, 2009 kl. 23:18

1-4. Spelet satt med god marginal!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.