Speltips: Porto bortavinner

Vi tänker testa en tvåa på Porto som möter Vitoria Guimaraes i den portugisiska ligan i kväll. Porto är ett lag strax under det absoluta toppskiktet i europeisk fotboll och det finns stora kvaliteter i laget. Dagens motståndare har två raka segrar, däribland uddamålsvinst mot serieledande Sporting Braga. Vi tror dock att klasskillnaden avgör och starka Porto tar tre viktiga poäng i toppstriden.

Om vi tittar rätt i statistiken så har Porto inte förlorat mot dagens motståndare sedan 2001. Inte för att det behöver betyda så mycket, men det kan finnas ett visst psykologiskt övertag på grund av detta. Förvänta er inget målfyrverkeri. Hemmalaget har nämligen bara släppt in fyra mål på fem hemmamatcher.Vi tror på knapp bortaseger och tycker oss ha hittat ett odds som sticker ut en aning. 1,99 för den raka tvåan är spelvärt anser vi!

Matchen sänds live hos bet365 – gratis för alla medlemmar. Som alltid dubblar de även första insättningen för alla nya kunder. Matchen startar 21.15 så se till att bli medlem innan dess 🙂

Alltså:
Vitoria Guimaraes-Porto, 2
Odds: 1,99, insats: 30 kr @ 188bet

…och missa inte att kolla in speltipsen från sportbladets experter.

2 svar till ”Speltips: Porto bortavinner”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Känns som ett klokt spel. Jag ryggade och fick 1,88 hos Betfair. Lite lägre, men det känns okej ändå.

  Jag önskar oss lycka till :))

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  1-4. Spelet satt med god marginal!