Storslam!

Lördagen blev verkligen en härlig speldag då samtliga våra speltips gav utdelning.

Dubbeln med Manchester United och Arsenal satt med god marginal. Det är alltid skönt när man slipper sitta och vara nervös i slutminuterna. Arsenal vann med 2-0 och United med hela 4-0.

Atletico Madrid tog även de en klar seger mot bottenkollegan Xerez. 2-0 slutade matchen efter mål av anfallsstjärnorna Forlan och Agüero. Vi får hoppas att Atleticos vandring uppåt i tabellen har startat på allvar nu. Två raka segrar är i varje fall ett stort steg i rätt rikning för laget.

Barcelona vann till slut ganska komfortabelt till fina 1,70. Visserligen kvitterade Deportivo till 1-1, men Messi och en viss Ibrahimovic såg sedan till att slutresultatet blev 3-1 för katalanerna..

Även Mäkitalos NHL-tips satt i natt då Boston med stora siffror besegrade Toronto. Det senaste dygnet resulterade alltså i fyra vinster, noll förluster och ett skönt plus i kassan. Vi låter dock inte detta stiga oss åt huvudet utan glömmer det snabbt och ser framåt. Om en stund är det till exempel dags att leverera söndagens speltips…