Halvtid i Spanien, England och Italien

8 januari, 2010

Innan de europeiska storligorna drog igång för säsongen så tippade vi vilka av de regerande mästarna som skulle lyckas med bedriften att försvara sina titlar. Nu när vi börjar närma oss halvtid så tänkte vi stämma av läget och se hur vi ligger till.


Vi dubblar din insats!
Hos Unibet får du alltid dubbelt upp på din första insättning!
Klicka här för att ta del av erbjudandet


Läs den ursprungliga artikeln med alla tips här! 

En av ligorna vi tippade, Allsvenskan, är ju redan avslutad och där kan vi konstatera att vi hade rätt när vi förutspådde att Kalmar FF inte skulle lyckas behålla Lennart Johanssons pokal. Guldet gick ju som bekant till AIK. Kalmar slutade på en fjärdeplats, sex poäng efter mästarna.

I Spanien tippade vi att Barcelona skulle försvara mästartiteln i la Liga och vi kan konstatera att de så här långt har motsvarat förväntningarna. Även om Real Madrid bara är två poäng efter i tabellen så känns Barca som det starkare laget av de två och vi står fast vid vårt tips. Barcelona vinner la Liga (bland annat…).

I engelska Premier League tippade vi att Manchester United inte skulle ta sin fjärde raka titel. United är definitivt med i toppstriden, men det är Chelsea som så här långt har lyckats skrapa ihop flest poäng. Vi ser fram emot en spännande andra hälft av PL och i maj månad vet vi om vi tippade rätt…

Även i Italien trodde vi på nya mästare, men så här långt har regerande mästarna Inter lyckats bäst. De leder Serie A ganska klart och frågan är om någon av konkurrenterna har kraft att komma i kapp. Mycket talar nog för att vårt tips spricker här och att det blir Zlatans gamla lagkamrater som får lyfta Scudetton även i år.

Vad tror ni om avslutningarna i de stora ligorna? Lämna gärna en kommentar!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.