Mäkitalo: "Bra odds på Toronto"

Efter ett litet jul- och nyårsuppehåll är vår NHL-expert Thomas Mäkitalo tillbaka med ”Helgens NHL-tips”. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Washington – Toronto
Spel: Toronto +1,5 mål
Odds: 1,75 @ Unibet
Matchstart: 01:00

Analys:
Washington med Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström i spetsen är givetvis tunga favoriter när bottenlaget Toronto kommer på besök men vi tror på bortalaget i natt.

Toronto hade nyligen fyra raka förluster innan man sedan enkelt besegrade formstarka Philadelphia Flyers med 4-0. Dessutom har man faktiskt vunnit de två senaste matcherna mot just Washington, de spelades visserligen i Toronto men även i huvudstaden har Toronto spelat bra, man har nämligen vunnit två av de fyra senaste matcherna i Washington.

Washington har heller inte imponerat de två senaste matcherna, förlust 7-4 mot Tampa Bay och sedan 5-4 efter förlängning mot Florida.

Oddset på en hemmaseger inkl. förlängning ligger så lågt som runt 1,4 och oddset 1,75 på +1,5 mål känns riktigt bra idag.

Jag går emot strömmen och sätter pengarna på Toronto i natt.

***
Vi litar så klart på vår hockeyexpert och ryggar liret i spelfonden.

Alltså:

Washington-Toronto(+1,5), 2

Odds: 1,75, insats: 30 kr @ unibet

3 svar till ”Mäkitalo: "Bra odds på Toronto"”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Bäckström assisterade Ovechkin till 1-0 redan efter 47 sekunder. Mardrömsstart…

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  4-0 till Capitals nuoch fyra poäng av Ovechkin. Rejäl uppförsbacke för Maple Leafs nu…

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  4-1 nu men Toronto har haft två bortdömda mål. Första målet petade en Capitalsspelare undan målburen precis innan och det andra fick Toronto en utvisning precis samtidigt som pucken gick in i målet :/