Mäkitalo: Minnesota vinner!

Så var det då dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets
Spel: Minnesota inkl OT
Odds: 1.658
Bolag: Pinnacle
Matchstart: 03.00

När de har två lagen stöter på varandra brukar hemmaplan vara en väldigt viktig fördel, faktum är att hemmalaget har vunnit 20 av de 26 senaste matcherna mellan de här lagen.

Columbus brukar ha det svårt på bortaplan och man har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher på bortaplan. Man ställs samtidigt mot ett hemmastarkt Minnesota som är ute efter revansch.

Efter tre raka förluster på bortaplan kom man hem för att möta Detroit i torsdags men i mitten av den tredje perioden låg man under med 3-1. Minnesota visade dock en härlig moral och kom tillbaka genom två snabba mål men efter en mållös förläning förlorade man i den åttonde rundan av straffläggningen.

Jag räknar med att Minnesota kommer ut fulla av energi och bjuder sin hemmapublik på en ny seger. Innan förlusten mot Detroit hade man fyra raka segrar hemma i Xcel Energy Center där man även har tre raka segrar mot just Columbus.

***
Givetvis ryggar vi det här liret i spelfonden…

Alltså:

Minesota-Columbus (inkl. OT), 1

Odds: 1,66, insats: 30 kr @ pinnacle

2 svar till ”Mäkitalo: Minnesota vinner!”

 1. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Snart toppnotering igen. Det gör du bra Kristoffer!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Ja, med tanke på att vi var nere och vände under 600 kr, efter en katastrofdålig oktobermånad, så känns det riktigt kul.

  Långsiktighet är nyckeln till framgång 😉