Mäkitalo: Minnesota vinner!

23 januari, 2010

Så var det då dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Minnesota Wild – Columbus Blue Jackets
Spel: Minnesota inkl OT
Odds: 1.658
Bolag: Pinnacle
Matchstart: 03.00

När de har två lagen stöter på varandra brukar hemmaplan vara en väldigt viktig fördel, faktum är att hemmalaget har vunnit 20 av de 26 senaste matcherna mellan de här lagen.

Columbus brukar ha det svårt på bortaplan och man har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher på bortaplan. Man ställs samtidigt mot ett hemmastarkt Minnesota som är ute efter revansch.

Efter tre raka förluster på bortaplan kom man hem för att möta Detroit i torsdags men i mitten av den tredje perioden låg man under med 3-1. Minnesota visade dock en härlig moral och kom tillbaka genom två snabba mål men efter en mållös förläning förlorade man i den åttonde rundan av straffläggningen.

Jag räknar med att Minnesota kommer ut fulla av energi och bjuder sin hemmapublik på en ny seger. Innan förlusten mot Detroit hade man fyra raka segrar hemma i Xcel Energy Center där man även har tre raka segrar mot just Columbus.

***
Givetvis ryggar vi det här liret i spelfonden…

Alltså:

Minesota-Columbus (inkl. OT), 1

Odds: 1,66, insats: 30 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Diljen januari 25, 2010 kl. 07:17

Snart toppnotering igen. Det gör du bra Kristoffer!

Toffe januari 25, 2010 kl. 09:38

Ja, med tanke på att vi var nere och vände under 600 kr, efter en katastrofdålig oktobermånad, så känns det riktigt kul.

Långsiktighet är nyckeln till framgång 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.