Målsnålt mellan Tampa Bay och Anaheim

29 januari, 2010

Så var det då dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1,855
Bolag: Pinnacle
Matchstart: 01:30

Analys:
Formsvaga Anaheim reser till Florida för att försöka kriga till sig två viktiga poäng i kampen om en slutspelsplats. Man har förlorat tre av sina fyra senaste matcher som alla spelats på bortaplan. Man ställs mot formstarka Tampa Bay som har tre raka segrar och alla tre matcher har spelats hemma i St. Pete Times Forum.

Desperata Anaheim kommer förmodligen spela riktigt tight och försöka göra det svårt för Tampa Bay, vi kan med andra ord få en riktigt låst matchbild som inte bjuder på speciellt många mål.

Dessutom har Tampa Bays fyra senaste hemmamatcher alla gått under 5.5 mål och lagets målvakt Antero Niitymäki spelar riktigt bra just nu. Efter 8-2 förlusten mot Rangers har han endast släppt in tre mål på de tre senaste matcherna, nu senast nollade han Montreal.

Gästande Anaheim saknar Teemu Selänne som är otroligt viktig för lagets offensiv och framförallt för deras powerplay. Sedan han skadade sig i mitten av januari har man endast gjort två mål på 25 numerära överlägen, endast åtta procent med andra ord.

Vi passar på att spela under 5,5 mål i natt, speciellt med tanke på Pinnacles härliga odds som ligger 0,15 över de flesta andra bolagen i skrivande stund.

***
Som vanligt litar vi på Mäkitalo och ryggar hans speltips i fonden. 

Alltså:

Tampa Bay-Anaheim, under 5,5 mål

Odds: 1,86, insats: 28 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous januari 30, 2010 kl. 13:34

2-1. Klockrent!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.