Målsnålt mellan Tampa Bay och Anaheim

Så var det då dags för vår NHL-expert Thomas Mäkitalo att leverera helgens NHL-tips. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt världens bästa hockeyliga. Han publicerar även speltips på sin blogg och varje helg bjuder han spelkanalens läsare på sitt bästa speltips.

Match: Tampa Bay Lightning – Anaheim Ducks
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1,855
Bolag: Pinnacle
Matchstart: 01:30

Analys:
Formsvaga Anaheim reser till Florida för att försöka kriga till sig två viktiga poäng i kampen om en slutspelsplats. Man har förlorat tre av sina fyra senaste matcher som alla spelats på bortaplan. Man ställs mot formstarka Tampa Bay som har tre raka segrar och alla tre matcher har spelats hemma i St. Pete Times Forum.

Desperata Anaheim kommer förmodligen spela riktigt tight och försöka göra det svårt för Tampa Bay, vi kan med andra ord få en riktigt låst matchbild som inte bjuder på speciellt många mål.

Dessutom har Tampa Bays fyra senaste hemmamatcher alla gått under 5.5 mål och lagets målvakt Antero Niitymäki spelar riktigt bra just nu. Efter 8-2 förlusten mot Rangers har han endast släppt in tre mål på de tre senaste matcherna, nu senast nollade han Montreal.

Gästande Anaheim saknar Teemu Selänne som är otroligt viktig för lagets offensiv och framförallt för deras powerplay. Sedan han skadade sig i mitten av januari har man endast gjort två mål på 25 numerära överlägen, endast åtta procent med andra ord.

Vi passar på att spela under 5,5 mål i natt, speciellt med tanke på Pinnacles härliga odds som ligger 0,15 över de flesta andra bolagen i skrivande stund.

***
Som vanligt litar vi på Mäkitalo och ryggar hans speltips i fonden. 

Alltså:

Tampa Bay-Anaheim, under 5,5 mål

Odds: 1,86, insats: 28 kr @ pinnacle

Ett svar till ”Målsnålt mellan Tampa Bay och Anaheim”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    2-1. Klockrent!