Speltips: Kan Lakers rubba Mora på bortais?

12 januari, 2010

Gårdagens speltips på Manchester City satt med mycket god marginal och det är med gott självförtroende vi väljer att prova en högoddsare idag. Vi hittar dagens speltips i hockeyallsvenskan och detaljerna hittar ni nedan… 


ANNONS: Vi dubblar din insats!
Hos Unibet får du alltid dubbelt upp på din första insättning!
Klicka här för att ta del av erbjudandet


Växjö Lakers har gjort en mycket bra säsong i hockeyallsvenskan och ligger två i serien efter ledande Leksand. I kväll är det dags för tuff bortamatch och toppmöte mot tredjeplacerade Mora som ligger fyra poäng efter i tabellen. Båda de tidigare mötena lagen emellan den här säsongen har slutat med småländsk seger – senast blev det hela 8-0.

Lakers har förlorat två raka matcher i sudden mot tufft motstånd (AIK och Redhawks) och bör vara rejält taggade. Dessutom har man ett psykologiskt övertag på Mora efter storsegern i förra mötet. Enligt mig är det här en 50-50-match och därför tycker vi att bortaoddset som Unibet erbjuder känns mycket attraktivt och vi kan inte låta blir att syna tvåan till 2,85. Detta trots att Mora visat mycket fin form på slutet med bland annat storseger mot toppkollegan AIK den 27 december.

Det går hitta argument även för Moraseger i den här drabbningen, men det här oddset måste som sagt testas. 

Alltså:

Mora IK-Växjö Lakers, 2

Odds: 2,85, insats: 30 kr @ Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

brensly januari 12, 2010 kl. 18:26

3.10 hos bwin. Ett spel som jag tar alla dagar i veckan!

Toffe januari 12, 2010 kl. 21:08

Mora satte precis 4-2, och bara sju minuter kvar att spela. Kört, tyvärr…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.