Speltips: Kan Lakers rubba Mora på bortais?

Gårdagens speltips på Manchester City satt med mycket god marginal och det är med gott självförtroende vi väljer att prova en högoddsare idag. Vi hittar dagens speltips i hockeyallsvenskan och detaljerna hittar ni nedan… 

Växjö Lakers har gjort en mycket bra säsong i hockeyallsvenskan och ligger två i serien efter ledande Leksand. I kväll är det dags för tuff bortamatch och toppmöte mot tredjeplacerade Mora som ligger fyra poäng efter i tabellen. Båda de tidigare mötena lagen emellan den här säsongen har slutat med småländsk seger – senast blev det hela 8-0.

Lakers har förlorat två raka matcher i sudden mot tufft motstånd (AIK och Redhawks) och bör vara rejält taggade. Dessutom har man ett psykologiskt övertag på Mora efter storsegern i förra mötet. Enligt mig är det här en 50-50-match och därför tycker vi att bortaoddset som Unibet erbjuder känns mycket attraktivt och vi kan inte låta blir att syna tvåan till 2,85. Detta trots att Mora visat mycket fin form på slutet med bland annat storseger mot toppkollegan AIK den 27 december.

Det går hitta argument även för Moraseger i den här drabbningen, men det här oddset måste som sagt testas. 

Alltså:

Mora IK-Växjö Lakers, 2

Odds: 2,85, insats: 30 kr @ Unibet

2 svar till ”Speltips: Kan Lakers rubba Mora på bortais?”

  1. Profilbild för brensly
    brensly

    3.10 hos bwin. Ett spel som jag tar alla dagar i veckan!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Mora satte precis 4-2, och bara sju minuter kvar att spela. Kört, tyvärr…