Speltips: Klassiska Forest skräller på bortaplan!

8 januari, 2010

Spelutbudet denna fredag är ytterst begränsat, åtminstone om man, som vi, gillar att lira på fotboll. Vi har dock vaskat fram ett speltips; ett chansdrag till fint odds som vi tänker testa med låg insats.

1978 vann Nottingham Forest den engelska ligatiteln och de två följande åren vann de Europacupen (dåvarande Champions League). Riktigt så bra är man inte idag utan harvar på i den engelska andraligan, The Championship, där man efter en fin säsong för närvarande ligger på en tredjeplats.

I kväll är det dags för toppmöte på bortaplan mot West Bromwich som ligger två poäng före i tabellen. WBA har två raka segrar och har den här säsongen snittat över 2,0 mål per match på hemmaplan samtidigt som man i snitt släpper in mindre än ett mål per match (hemma). WBA är klara oddsmässiga favoriter i den här matchen, men vi är inte helt säkra på de fixar det här.

Forest har inte förlorat i ligan sedan den 19 september och är obesegrade på bortaplan den här säsongen. Faktum är att Nottingham inte har släppt in något mål på de fem senaste matcherna. Med den fina statistiken i ryggen kan vi helt enkelt inte låta bli att syna de 4,55 som Pinnacle erbjuder för tvåan. Finns även X2 till 2,10 hos Willam Hill, vilket också får anses vara ett bra lir.

Alltså:
West Bromwich Albion-Nottingham Forest, 2

Odds: 4,55, insats: 20 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Toffe januari 8, 2010 kl. 22:30

Forest leder med 3-1. Underbart…

John januari 8, 2010 kl. 23:54

Den satt ju riktigt fint. 4,55 var alldeles för högt på Forest. Jag börjar ångra mig att jag bara tippade X2 =)

Diljen januari 9, 2010 kl. 07:51

Bara att respektera.

Adde januari 9, 2010 kl. 11:01

Hej! Såg en sajt som råplankade detta spel med nästan samma text utan att credda rekaren. Kolla på oddskanalen.blogspot.com. Bara så ni vet.

Toffe januari 9, 2010 kl. 12:29

@John: Kul att du ryggade – och 2,10 är inte fy skam det heller.

@Diljen: Tackar.

@Adde: Våra speltips är öppna för alla att ta del av och det händer att andra sajter "inspireras" av våra tips, likaväl som vi ibland hittar idéer hos andra spelsajter. Men en länk till ursprungstipset tycker även jag att man kan kosta på sig när man väljer att rygga andras spel (vilket i sig är helt ok).

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.