Speltips: Klassiska Forest skräller på bortaplan!

Spelutbudet denna fredag är ytterst begränsat, åtminstone om man, som vi, gillar att lira på fotboll. Vi har dock vaskat fram ett speltips; ett chansdrag till fint odds som vi tänker testa med låg insats.

1978 vann Nottingham Forest den engelska ligatiteln och de två följande åren vann de Europacupen (dåvarande Champions League). Riktigt så bra är man inte idag utan harvar på i den engelska andraligan, The Championship, där man efter en fin säsong för närvarande ligger på en tredjeplats.

I kväll är det dags för toppmöte på bortaplan mot West Bromwich som ligger två poäng före i tabellen. WBA har två raka segrar och har den här säsongen snittat över 2,0 mål per match på hemmaplan samtidigt som man i snitt släpper in mindre än ett mål per match (hemma). WBA är klara oddsmässiga favoriter i den här matchen, men vi är inte helt säkra på de fixar det här.

Forest har inte förlorat i ligan sedan den 19 september och är obesegrade på bortaplan den här säsongen. Faktum är att Nottingham inte har släppt in något mål på de fem senaste matcherna. Med den fina statistiken i ryggen kan vi helt enkelt inte låta bli att syna de 4,55 som Pinnacle erbjuder för tvåan. Finns även X2 till 2,10 hos Willam Hill, vilket också får anses vara ett bra lir.

Alltså:
West Bromwich Albion-Nottingham Forest, 2

Odds: 4,55, insats: 20 kr @ pinnacle

5 svar till ”Speltips: Klassiska Forest skräller på bortaplan!”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Forest leder med 3-1. Underbart…

 2. Profilbild för John
  John

  Den satt ju riktigt fint. 4,55 var alldeles för högt på Forest. Jag börjar ångra mig att jag bara tippade X2 =)

 3. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Bara att respektera.

 4. Profilbild för Adde
  Adde

  Hej! Såg en sajt som råplankade detta spel med nästan samma text utan att credda rekaren. Kolla på oddskanalen.blogspot.com. Bara så ni vet.

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @John: Kul att du ryggade – och 2,10 är inte fy skam det heller.

  @Diljen: Tackar.

  @Adde: Våra speltips är öppna för alla att ta del av och det händer att andra sajter "inspireras" av våra tips, likaväl som vi ibland hittar idéer hos andra spelsajter. Men en länk till ursprungstipset tycker även jag att man kan kosta på sig när man väljer att rygga andras spel (vilket i sig är helt ok).