Speltips: Toppen mot botten i Frankrike

18 januari, 2010

Bordeaux leder den franska ligan och är dessutom vidare till slutspelet i Champions League. Grenoble ligger i andra ändan av tabellen – sist, och har bara lyckats skrapa ihop sju poäng efter 20 omgångar. Vi tror på klar bortaseger för Bordeaux och tänker stoppa in en slant på handikappliret. Grenoble tog förvisso sin enda seger för säsongen på hemmaplan, men det lär inte hjälpa mycket när seriesuveränerna kommer på besök. Vi snackar klasskillnad och jag räknar kallt med utdelning på det här spelet. Som vanligt när det gäller handikappspel så erbjuder bet365 det högsta oddset.

Alltså:

Grenoble-Bordeaux(-1), 2

Odds: 2,50, insats: 40 kr @ bet365

Observera att matchen spelas på onsdag den 20 januari.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 20, 2010 kl. 19:57

1-0 i halvtid. INTE bra…

Toffe januari 20, 2010 kl. 21:09

Bordeaux vände till 1-3 i andra halvlek. Klockrent!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.