Speltips: Valencia visar var skåpet ska stå!

Gårdagens speltips på Nottingham Forest satt till mycket fina 4,55 och gav ett välbehövligt tillskott till spelfonden. Idag vänder vi åter blickarna mot Spanien och bjuder på ett tidigt speltips inför morgondagen. Vet du vilket lag som är la Ligas bästa bortalag så här långt? Nä, det är inte Barca och inte Real Madrid – utan Valencia. Nu ställs man mot ligans sämsta lag och vi tror på klar seger.

Xerez ligger sist i la Liga och har på 16 försök bara lyckats vinna en enda match. På söndag ställs man mot storlaget Valencia som för närvarande ligger trea i serien bakom Barca och Real. Här snackar vi ordentlig klasskillnad och jag tror inte ett ögonblick på att Xerez ska kunna överraska här. David Villa är kanske ligans bästa forward och vi kommer troligen också få se David Silva på plan som är tillbaka efter skada och gjorde ett inhopp i cupmatchen mot Deportivo i onsdags. Dessutom är Valencia ligans bästa bortalag så här långt med bara en enda förlust och vi känner oss därför relativt trygga när vi synar både den raka tvåan och handikappspelet till finfina 2,70 hos bet365. 

Vinstplanen blir då enligt följande. Om Xerez vinner eller om det blir oavgjort förlorar vi 70 kr. Om Valencia vinner med ett mål förlorar vi 21 spänn och om ”Los Chés” vinner med två mål eller mer så vinner vi 87 kronor.

Alltså:

Xerez-Valencia, 2

Odds: 1,63, insats: 30 kr @ pinnacle

Xerez-Valencia(-1), 2

Odds: 2,70, insats: 40 kr @ bet365

Bet365 ligger som så många gånger förr högst när det gäller handikappodds. Så gillar du att lira handikappspel ska du definitivt ha ett konto där. Bolaget dubblar givetvis din första insättning. Sätt in 500 så har du alltså 1000 kr att spela för. Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Ett svar till ”Speltips: Valencia visar var skåpet ska stå!”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Härligt =) Nu är vi över 1000-strecket igen!