Valencia blir årets första speltips

2 januari, 2010

Så var det då äntligen dags för 2010 års första speltips, och vi vänder blickarna mot Spanien. Valencia är ett riktigt bra lag som normalt sett ska ta en klar seger mot Espanylol. Vi har hittat fina 2,30 hos Unibet för en handikappetta – det är taget. Matchen börjar redan om 10 minuter, så om ni vill lira innan domaren blåser igång matchen får ni skynda er. Men det är ingen katastrof om ni inte hinner. Så gott som samtliga spelbolag erbjuder nämligen livespel på matchen.

…och för er som inte har TV4sport så livesänds matchen hos unibet – helt gratis för alla medlemmar! Dessutom dubblar de din första insättning.

Alltså:

Valencia(-1)-Espanyol, 1

Odds: 2,30, insats: 32 kr @ Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe januari 3, 2010 kl. 00:36

Matchen slutade med 1-0-vinst för Valencia efter mål på övertid. Chanser saknades dock inte. Skytteligaledaren David Villa brände tre fina lägen varav det ena var en nick i stolpen.

Tyvärr förlust alltså, men vi tar som vanligt nya tag…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.