Dagens nyckelord: Slumpen…

Besegra slumpen!Vi fortsätter vår genomgång av några av bettingens mest centrala nyckelord och vi har idag kommit fram till en av spelarens värsta motståndare. Men ta det lungt – han går att besegra. Jag talar om Slumpen – dagens nyckelord.

Har du varit med om att hitta ett kanonspel – ett sånt där klockrent spel till fint odds som du redan på förhand vet kommer ge utdelning? Ja, det har vi nog alla och vi blir lika förvånade varje gång matchen inte slutar som vi har förutspått.

Hur säker en match än kan tyckas vara, så har alltid slumpen en viss inverkan. Om så inte var fallet skulle man med en tillräckligt djupgående analys kunna pricka in tretton rätt på stryktipset – varje vecka. Det kommer alltid att finnas faktorer som inte är möjliga att förutspå. Det kan till exempel handla om plötsliga sjukdomsfall, skador, utvisningar eller väderomslag. Eller något helt annat…

Slumpens inverkan kan vara väldigt stor på kort sikt och kan påverka ditt dags- eller veckoresultat ganska betydligt. På lång sikt minskar givetvis ”slumpfaktorns” inverkan och du kan knappast skylla ett dåligt årsresultat på slumpen…

Sens moral: Hur klockren din analys än är och hur säkert ditt spel kan tyckas vara så kan du aldrig helt eliminera slumpfaktorn i en enskild match. Du kan däremot besegra slumpen på lång sikt.

Dagens nyckelord är alltså Slumpen. Amen.

Tidigare nyckelord:

4 svar till ”Dagens nyckelord: Slumpen…”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Vad har hänt med era spelförslag? Fotbollen då? Länge sedan det kom upp något, Bara artiklar, och den där mäkitalo.

  2. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    "Designen på sidan samt Mäkitalo höjer upp betyget, utan honom vore det bara en massa skräpartiklar om ROI, träffprocent eller något annat löjl om spelberoende som slängs upp för att fylla sidan." Så jävla rätt!

  3. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Vi har legat lågt ett tag av olika anledningar. Vi har haft fullt upp med andra projekt. Men var lugna – vi kommer att fortsätta leverera speltips.

    …och tack för era synpunkter!

  4. Profilbild för Diljen
    Diljen

    Bra artikel. Somliga vill bara se spelförslag och finna miljonen utan en sekund av hårt arbete. Det fungerar inte så. Inte ens inom betting!