Se ligacupfinalen från Wembley på söndag – gratis i din webb-tv

26 februari, 2010


Detta inlägg är en annons från Unibet


På söndag kl. 16.00 erbjuder spelbolaget Unibet alla med ett konto att se Aston Villa göra upp med Manchester United om ligacuptiteln gratis och direkt i webb-TV. Spelbolaget fortsätter att utmana de traditionella TV-kanalerna.

– Vi har stora förväntningar på söndagens ligacupfinal på Wembley. Jag blir inte överraskad om vi sätter nytt tittarrekord. Eftersom vi erbjuder matchen i direktsändning helt gratis borde det locka en stor publik, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Det tidigare tittarrekordet för en direktsänd fotbollsmatch hos spelbolaget var när Sverige mötte Danmark i VM-kvalet i höstas. Då loggade 8543 svenskar in för att kolla på livestreamad fotboll.

– Siffran kan tyckas låg, i jämförelse med traditionella TV-kanaler. Men om du lägger till webb-tv-tittare från hela Europa, så blir det en rätt imponerande siffra. Spelbolagen har stegvis blivit en farlig konkurrent för TV-kanalerna som fokuserar på idrottsevenemang, säger Slätt.

Söndagens ligacupfinal mellan Aston Villa och Manchester United blir årets första stora fotbollsmatch på dataskärmen och detta är något som Unibet tänker satsa vidare på.

– Vårt utbud av matcher är bredare än hos de flesta TV-företag. Vi köper och jagar ständigt attraktiva rättigheter inom fotboll, tennis och andra populära sporter. Till exempel måste svenska TV-tittare betala höga månadsavgifter för att se ligacupfinalen i Canal +, hos oss är det gratis, säger Andreas Slätt

Klicka här för att bli medlem hos Unibet.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.