Se ligacupfinalen från Wembley på söndag – gratis i din webb-tv


Detta inlägg är en annons från Unibet


På söndag kl. 16.00 erbjuder spelbolaget Unibet alla med ett konto att se Aston Villa göra upp med Manchester United om ligacuptiteln gratis och direkt i webb-TV. Spelbolaget fortsätter att utmana de traditionella TV-kanalerna.

– Vi har stora förväntningar på söndagens ligacupfinal på Wembley. Jag blir inte överraskad om vi sätter nytt tittarrekord. Eftersom vi erbjuder matchen i direktsändning helt gratis borde det locka en stor publik, säger Andreas Slätt, marknadschef på Unibet.

Det tidigare tittarrekordet för en direktsänd fotbollsmatch hos spelbolaget var när Sverige mötte Danmark i VM-kvalet i höstas. Då loggade 8543 svenskar in för att kolla på livestreamad fotboll.

– Siffran kan tyckas låg, i jämförelse med traditionella TV-kanaler. Men om du lägger till webb-tv-tittare från hela Europa, så blir det en rätt imponerande siffra. Spelbolagen har stegvis blivit en farlig konkurrent för TV-kanalerna som fokuserar på idrottsevenemang, säger Slätt.

Söndagens ligacupfinal mellan Aston Villa och Manchester United blir årets första stora fotbollsmatch på dataskärmen och detta är något som Unibet tänker satsa vidare på.

– Vårt utbud av matcher är bredare än hos de flesta TV-företag. Vi köper och jagar ständigt attraktiva rättigheter inom fotboll, tennis och andra populära sporter. Till exempel måste svenska TV-tittare betala höga månadsavgifter för att se ligacupfinalen i Canal +, hos oss är det gratis, säger Andreas Slätt

Klicka här för att bli medlem hos Unibet.