Speltips: Athletic Bilbao tar tre pinnar

21 februari, 2010

En snabb granskning av den spanska ligatabellen visar att Tenerife tar sina poäng på hemmaplan. Efter 22 omgångar har man 20 poäng och endast två av dem härstammar från bortamatcher. Dagens motståndare heter Athletic Bilbao – enligt mig en allt för svår nöt för ölaget att knäcka. Athletic är bra hemma och slog bland annat Real Madrid med 1-0 i januari och kryssade mot Barca i december. Ett par avstängningar i hemmalaget är enda orosmomentet som vi ser det, men vi tror ändå på baskisk seger. Det skiljer helt enkelt en nivå mellan lagen och speciellt på bortaplan ska Tenerife inte räcka till här.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bilbao kryssade mot Anderlecht i Europa League i onsdags och har kanske returmötet nästa vecka i tankarna. Vi tror inte att det ska behöva spela så stor roll, åtminstone inte i negativ mening. Det är dock en faktor ni bör känna till när ni väljer om ni tänker rygga liret eller inte.

Matchen livestreamas bland annat hos Unibet, gratis för alla kunder.

Alltså:

Athletic Bilbao-Tenerife, 1

Odds: 1,82, insats: 36 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous februari 21, 2010 kl. 20:06

Den satt fint den!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.