Speltips: Athletic Bilbao tar tre pinnar

21 februari, 2010

En snabb granskning av den spanska ligatabellen visar att Tenerife tar sina poäng på hemmaplan. Efter 22 omgångar har man 20 poäng och endast två av dem härstammar från bortamatcher. Dagens motståndare heter Athletic Bilbao – enligt mig en allt för svår nöt för ölaget att knäcka. Athletic är bra hemma och slog bland annat Real Madrid med 1-0 i januari och kryssade mot Barca i december. Ett par avstängningar i hemmalaget är enda orosmomentet som vi ser det, men vi tror ändå på baskisk seger. Det skiljer helt enkelt en nivå mellan lagen och speciellt på bortaplan ska Tenerife inte räcka till här.

Bilbao kryssade mot Anderlecht i Europa League i onsdags och har kanske returmötet nästa vecka i tankarna. Vi tror inte att det ska behöva spela så stor roll, åtminstone inte i negativ mening. Det är dock en faktor ni bör känna till när ni väljer om ni tänker rygga liret eller inte.

Matchen livestreamas bland annat hos Unibet, gratis för alla kunder.

Alltså:

Athletic Bilbao-Tenerife, 1

Odds: 1,82, insats: 36 kr @ pinnacle

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous februari 21, 2010 kl. 20:06

Den satt fint den!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.