Speltips: Mäkitalo litar på Tre kronor

19 februari, 2010

Thomas Mäkitalo, vår NHL-expert, bjuder idag på ett speltips från den pågående OS-hockeyturneringen i Vancouver.

Match: Vitryssland – Sverige
Spel: Sverige vinner första perioden
Odds: 1,50
Bolag: Fondbet

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tre Kronor vann visserligen bara med 2-0 mot Tyskland men man ska inte glömma att de har hela sju spelare från NHL, inte minst tre backar och en målvakt. Vitryssland är turneringens sämsta lag och ska inte vara några problem för Sverige men oddset 1,1 för seger känns inte speciellt lockande. Men Fondbet erbjuder hela 1,5 på att Sverige leder efter den första perioden.

Vitryssland stod för en pinsam insats mot Finland i första matchen och förlorade med 5-1. Tittar man på den första perioden ser man att Finland vann skotten med 17-2 och hade 2-0 med sig efter 20 minuters spel.

Med tanke på att Sverige bara gjorde två mål mot Tyskland kommer man förmodligen gå ut direkt för att tidigt ta kommandot i matchen vilket borde gynna vårt spel.

***
Vi ryggar (som vanligt),

Alltså:

Vitryssland-Sverige, Sverige att vinna första perioden

Odds: 1,50, insats: 30 kr @ Fondbet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Anonymous februari 20, 2010 kl. 00:22

Fondbet?
Sätt gärna in en länk när ni kör mindre kända bolag!

Thanx!

Svara

Karliz februari 20, 2010 kl. 11:50

Fonbet heter dem =)

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.