Speltips: Mäkitalo litar på Tre kronor

19 februari, 2010

Thomas Mäkitalo, vår NHL-expert, bjuder idag på ett speltips från den pågående OS-hockeyturneringen i Vancouver.

Match: Vitryssland – Sverige
Spel: Sverige vinner första perioden
Odds: 1,50
Bolag: Fondbet

Tre Kronor vann visserligen bara med 2-0 mot Tyskland men man ska inte glömma att de har hela sju spelare från NHL, inte minst tre backar och en målvakt. Vitryssland är turneringens sämsta lag och ska inte vara några problem för Sverige men oddset 1,1 för seger känns inte speciellt lockande. Men Fondbet erbjuder hela 1,5 på att Sverige leder efter den första perioden.

Vitryssland stod för en pinsam insats mot Finland i första matchen och förlorade med 5-1. Tittar man på den första perioden ser man att Finland vann skotten med 17-2 och hade 2-0 med sig efter 20 minuters spel.

Med tanke på att Sverige bara gjorde två mål mot Tyskland kommer man förmodligen gå ut direkt för att tidigt ta kommandot i matchen vilket borde gynna vårt spel.

***
Vi ryggar (som vanligt),

Alltså:

Vitryssland-Sverige, Sverige att vinna första perioden

Odds: 1,50, insats: 30 kr @ Fondbet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous februari 20, 2010 kl. 00:22

Fondbet?
Sätt gärna in en länk när ni kör mindre kända bolag!

Thanx!

Karliz februari 20, 2010 kl. 11:50

Fonbet heter dem =)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.