Bästa oddsen inför kvällens Champions League

I dag är det dags för nya drabbningar i Champions Leagues kvartsfinaler. Som vanligt kan du se valfri match helt gratis hos bet24. Instruktioner för hur du gör hittar du här. 

Arsenal-Barcelona
Den här matchen känns som kvällens givna höjdpunkt. Zlatan har börjat visa gryende målform lagom till bortamötet med Arsenal och ”världens bästa Messi” har gjort två hattrick den senaste tiden. Iniesta saknas i Barcelona på grund av skada med katalanerna är ändå oddsmässiga favoriter. Vill du spela på den här matchen ska du vända dig till som erbjuder högst odds för både ettan, krysset och tvåan. 

Odds:
Arsenal 3,28
Oavgjort 3,55
Barcelona 2,42

Samtliga odds kommer alltså från . 

Specialspelet: Henry gör mål mot sina gamla lagkamrater ger 3,00 @ bet365

Inter-CSKA Moskva
Här hittar vi kvartsfinalernas största favorit. Ettan på Inter ger endast 1,45 och det bedömer vi inte som speciellt spelvärt. Den som tror att ryssarna kan skaka Eto’o, Milito och de andra stjärnorna kan dock hitta odds på över tio gånger insatsen. verkar ha hårdsatsat inför kvällens matcher och erbjuder högst odds på samtliga tipstecken även på den här matchen.

Odds:
Inter
Oavgjort
CSKA Mosva

Om du ska skaffa ett konto hos ett nytt spelbolag rekommenderar vi ett besök i vår bonusguide.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Bästa oddsen inför kvällens Champions League”

 1. Profilbild för Kabba
  Kabba

  Betsson har haft strul med sin oddssida och som kompensation lovar de därför ha de högsta oddsen på dagens (och gårdagens) Champions League. Bara tacka och ta emot antar jag 😀

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  OK, tänkte nästan att det måste vara något speciellt.

  Tack för ditt klargörande!