Champions League: Ni tror på Barcelona

25 mars, 2010

Förra veckan, när kvartsfinalerna i UEFA Champions League lottades körde vi en liten miniundersökning bland er besökare där vi bad er rösta på vilka som kommer att få lyfta bucklan på Santiago Bernabéu den 22 maj. Omröstningen är fortfarande öppen och du kan rösta här.

Föga förvånande så är det Zlatan Ibrahimovic och hans FC Barcelona som får de flesta rösterna. Nästan hälften av er tror att katalanerna kommer att försvara sin titel som de tog på Roms olympiastadio förra säsongen. Mer överraskande är att ni håller Arsenal (som dessutom möter Barca i kvarten…) som andrahandsfavoriter, visserligen tätt följda av Manchester United. Rösterna fördelade sig enligt följande…

Barcelona, 44 procent
Arsenal, 22 procent
Manchester United, 20 procent
Inter, 6 procent
Bordeaux, 4 procent
CSKA Moskva, 2 procent

Lyon och Bayern München fick inga röster.

Hos expekt ser oddsen ut så här:
Barcelona, 2.85
Manchester United, 4.00
Internazionale, 4.35
Arsenal, 9.00
Bayern München, 12.00
Lyon, 15.00
Bordeaux, 19.00
CSKA Moskva, 34.00


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous mars 26, 2010 kl. 22:03

United vinner. Glory!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.