Dagens speltips: Let the trend be your friend…

13 mars, 2010

1-0, 2-0, 3-1, 3-1, 5-0 – där har ni Arsenals segersiffror i de fem senaste matcherna. Dagens motståndare Hull har en inte fullt lika smickrande trend. De har släppt in åtta mål på de två senaste matcherna och förutsättningarna för en målrik tillställning får ses som goda. Oddset på överspelet (+2,5 mål) ligger på ca 1,65 och då tycker vi att handikappspelet på Arsenal känns betydligt intressantare. Hemmamötet i december vann Arsenal med hela 3-0, så vi har statistiken på vår sida i det här spelet.

Arsenal har 61 poäng i tabellen medan Hull har 24. Trots detta finns det en faktor som ni bör väga in när ni väljer om ni ska rygga det här spelet. Hull är katastrofdåliga på bortaplan och har inte vunnit en enda match på hela säsongen. Hemma däremot har de bara förlorat tre matcher på hela säsongen. Vi tror dock inte att detta ska behöva vara något hinder för Arsenal i den form de är för tillfället.

Precis som vanligt vänder vi oss till bet365 när gäller handikappspel. De är så gott som alltid oddsbäst i denna spelform.

Alltså:

Hull-Arsenal(-1), 2

Odds: 2,30, insats: 34 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous mars 13, 2010 kl. 16:25

Go Gunners!

Toffe mars 13, 2010 kl. 20:03

1-1 med 15 minuter kvar. Ser dessvärre mörkt ut…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.