Dagens speltips: Let the trend be your friend…

1-0, 2-0, 3-1, 3-1, 5-0 – där har ni Arsenals segersiffror i de fem senaste matcherna. Dagens motståndare Hull har en inte fullt lika smickrande trend. De har släppt in åtta mål på de två senaste matcherna och förutsättningarna för en målrik tillställning får ses som goda. Oddset på överspelet (+2,5 mål) ligger på ca 1,65 och då tycker vi att handikappspelet på Arsenal känns betydligt intressantare. Hemmamötet i december vann Arsenal med hela 3-0, så vi har statistiken på vår sida i det här spelet.

Arsenal har 61 poäng i tabellen medan Hull har 24. Trots detta finns det en faktor som ni bör väga in när ni väljer om ni ska rygga det här spelet. Hull är katastrofdåliga på bortaplan och har inte vunnit en enda match på hela säsongen. Hemma däremot har de bara förlorat tre matcher på hela säsongen. Vi tror dock inte att detta ska behöva vara något hinder för Arsenal i den form de är för tillfället.

Precis som vanligt vänder vi oss till bet365 när gäller handikappspel. De är så gott som alltid oddsbäst i denna spelform.

Alltså:

Hull-Arsenal(-1), 2

Odds: 2,30, insats: 34 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Dagens speltips: Let the trend be your friend…”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Go Gunners!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    1-1 med 15 minuter kvar. Ser dessvärre mörkt ut…