Härlig svenskdag i Champions League

17 mars, 2010

Idag är både Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg i elden i Champions League. I potten finns två biljetter till kvartsfinalerna…

Barcelona-Stuttgart
20.45, Kanal: Viasat Fotboll
(gratis livestream hos bet24)

Barcelona är självklart favoriter efter 1-1 på bortaplan i Tyskland. Leo Messis är i vansinnig form och det känns osannolikt att han går av planen utan att ha gjort mål i kväll. Vi minns så klart uppvisningen senast i ligan mot Valencia då han gjorde hattrick. Zlatan är tillbaka i truppen efter sin avstängning i ligan och det var ju faktiskt han som såg till att Barcelona har så fina förutsättningar inför matchen. Det viktiga bortamålet som betydde 1-1 innebär att Stuttgart måste göra mål i matchen för att gå vidare, ett faktum som förmodligen gör att de tvingas öppna sig bakåt. Det har de inte råd med när Messi är på spelhumör.

Den raka ettan känns definitivt inte spelvärd. Den går att hitta till ca 1,25 hos bland annat Betfair. Betfair är även oddshögst på tvåan där de erbjuder över 16 gånger insatsen. Krysset finns till strax över sex gånger pengarna hos bland annat bet365. Handikappettan går att lira till ca 1,70.

Du vet väl att du har möjlighet att se valfri CL-match helt gratis hos Bet24. Instruktioner för hur du gör hittar du här. Kvällens andra match är Bordeaux-Olympiakos.

Vi slänger in en liten slant på att Messi gör mål. Efter en snabbkoll hittar vi bästa oddset hos Expekt. Tipsa gärna om ni hittar ett bättre odds någonstans.

Alltså:

Barcelona-Stuttgart, Messi to score

Odds: 1,75, insats: 26 kr @ expekt


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Adde mars 17, 2010 kl. 19:16

Ja, det känns som Messi är het nu. Risken är väl bara att han blir utbytt om Barca leder i andra halvlek. Kollade 365 och bet24 och de hadde lägre odds på detta.

Ryggat.

Toffe mars 17, 2010 kl. 21:00

Det tog 13 minuter…skönt med tidig utdelning!

Toffe mars 17, 2010 kl. 21:03

…och ny toppnotering ser jag nu!! Tack för den Messi.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.