Härlig svenskdag i Champions League

Idag är både Zlatan Ibrahimovic och Olof Mellberg i elden i Champions League. I potten finns två biljetter till kvartsfinalerna…

Barcelona-Stuttgart
20.45, Kanal: Viasat Fotboll
(gratis livestream hos bet24)

Barcelona är självklart favoriter efter 1-1 på bortaplan i Tyskland. Leo Messis är i vansinnig form och det känns osannolikt att han går av planen utan att ha gjort mål i kväll. Vi minns så klart uppvisningen senast i ligan mot Valencia då han gjorde hattrick. Zlatan är tillbaka i truppen efter sin avstängning i ligan och det var ju faktiskt han som såg till att Barcelona har så fina förutsättningar inför matchen. Det viktiga bortamålet som betydde 1-1 innebär att Stuttgart måste göra mål i matchen för att gå vidare, ett faktum som förmodligen gör att de tvingas öppna sig bakåt. Det har de inte råd med när Messi är på spelhumör.

Den raka ettan känns definitivt inte spelvärd. Den går att hitta till ca 1,25 hos bland annat Betfair. Betfair är även oddshögst på tvåan där de erbjuder över 16 gånger insatsen. Krysset finns till strax över sex gånger pengarna hos bland annat bet365. Handikappettan går att lira till ca 1,70.

Du vet väl att du har möjlighet att se valfri CL-match helt gratis hos Bet24. Instruktioner för hur du gör hittar du här. Kvällens andra match är Bordeaux-Olympiakos.

Vi slänger in en liten slant på att Messi gör mål. Efter en snabbkoll hittar vi bästa oddset hos Expekt. Tipsa gärna om ni hittar ett bättre odds någonstans.

Alltså:

Barcelona-Stuttgart, Messi to score

Odds: 1,75, insats: 26 kr @ expekt


Du missar väl inte att följa oss på Facebook?

3 svar till ”Härlig svenskdag i Champions League”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Ja, det känns som Messi är het nu. Risken är väl bara att han blir utbytt om Barca leder i andra halvlek. Kollade 365 och bet24 och de hadde lägre odds på detta.

  Ryggat.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Det tog 13 minuter…skönt med tidig utdelning!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  …och ny toppnotering ser jag nu!! Tack för den Messi.