Jubileumsspel till fint odds

29 mars, 2010

Inlägget som ni just nu läser är inlägg nummer 1000 sen vi drog igång den här bloggen. Och dagen till ära har vi hittat ett jubileumsspel till fint odds i den franska ligan.

Auxerre är ett väldigt stabilt topplag som sällan gör dåliga insatser. Laget har sex raka matcher utan förlust och vann bland annat borta mot serieledande Champions League-kvartsfinalisten Bordeaux för ett par veckor sedan.

Motståndarlaget Monaco har stora problem just nu att överhuvudtaget producera något framåt. Man har inte gjort mål på tre raka matcher och på de senaste sju matcherna har man bara lyckats göra två mål. Auxerre är väldigt stabila bakåt och har släppt in näst minst mål i ligan, bara Bordeaux är bättre. Mycket talar för att ett mål framåt kan räcka för Auxerre.

Trots att åttondeplacerade Monaco är ett bra hemmalag (9 vinster, 3 oavgjorda och bara 3 förluster) så tycker vi att oddset på bortasegern är alldeles för högt för att inte testas. Auxerre ligger trea i tabellen och formen är god. Kan de slå Bordeaux på bortaplan så är definitivt inte Monaco någon omöjlig nöt att knäcka.

De flesta bolagen erbjuder 2,80-2,90 för tvåan, men bet365 sticker ut rejält och ger oss hela 3,20 för bortaseger. Till det oddset försvinner alla eventuella tvivel. Det här måste synas! Vänta inte, risken för sänkning är överhängande.

Alltså:

Monaco-Auxerre, 2

Odds: 3,20, insats: 34 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Adde mars 29, 2010 kl. 11:46

Grattis på "1000-inläggsdagen"! 😉

Jag ryggar detta spel och hoppas att jag kan säga grattis i kväll igen.

Toffe mars 30, 2010 kl. 05:46

0-0 slutade matchen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.