Jubileumsspel till fint odds

Inlägget som ni just nu läser är inlägg nummer 1000 sen vi drog igång den här bloggen. Och dagen till ära har vi hittat ett jubileumsspel till fint odds i den franska ligan.

Auxerre är ett väldigt stabilt topplag som sällan gör dåliga insatser. Laget har sex raka matcher utan förlust och vann bland annat borta mot serieledande Champions League-kvartsfinalisten Bordeaux för ett par veckor sedan.

Motståndarlaget Monaco har stora problem just nu att överhuvudtaget producera något framåt. Man har inte gjort mål på tre raka matcher och på de senaste sju matcherna har man bara lyckats göra två mål. Auxerre är väldigt stabila bakåt och har släppt in näst minst mål i ligan, bara Bordeaux är bättre. Mycket talar för att ett mål framåt kan räcka för Auxerre.

Trots att åttondeplacerade Monaco är ett bra hemmalag (9 vinster, 3 oavgjorda och bara 3 förluster) så tycker vi att oddset på bortasegern är alldeles för högt för att inte testas. Auxerre ligger trea i tabellen och formen är god. Kan de slå Bordeaux på bortaplan så är definitivt inte Monaco någon omöjlig nöt att knäcka.

De flesta bolagen erbjuder 2,80-2,90 för tvåan, men bet365 sticker ut rejält och ger oss hela 3,20 för bortaseger. Till det oddset försvinner alla eventuella tvivel. Det här måste synas! Vänta inte, risken för sänkning är överhängande.

Alltså:

Monaco-Auxerre, 2

Odds: 3,20, insats: 34 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Jubileumsspel till fint odds”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Grattis på "1000-inläggsdagen"! 😉

  Jag ryggar detta spel och hoppas att jag kan säga grattis i kväll igen.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  0-0 slutade matchen…