Mäktialo tror på Canadiens

13 mars, 2010

Så var det dags för helgens NHL-tips med Thomas Mäkitalo. Thomas driver en blogg om NHL på Eurosport.se där han dagligen skriver om det senaste runt den transatlantiska ishockeyn.

Match: Montreal – Boston
Spel: Montreal inkl förlängning och straffar
Odds: 1.833
Bolag: Pinnacle
TV: Matchen sänds på ESPN America med start 01:00

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

En otroligt spännande match väntar i natt när Montreal Canadiens tar emot sin bittra rival från andra sidan gränsen, Boston Bruins. Montreal är grymt formstarka och har fyra raka segrar, laget har dessutom gjort hela 18 mål under dessa fyra matcher.

Boston har varit väldigt ojämna den senaste tiden och förlorat två av sina tre senaste, nu senast slog man dock Flyers. Boston har dessutom förlorat fyra av de fem senaste matcherna mot just Montreal. Båda lagen har tunga skador men frågan är om inte Marc Savards skada har störst effekt, Bostons offensiv var redan innan hans skada riktigt svag och när man tappade Savard tappade man sitt största offensiva vapen.

Dessutom har Montreal vunnit sex av sina åtta senaste hemmamatcher inför sin fantastiska hemmapublik i Bell Centre.

***
Vi tänker rygga det här spelet – som vanligt.

Alltså:

Enligt ovan, insats 24 kr

Missa inte heller vårt speltips på Arsenal.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous mars 15, 2010 kl. 13:55

Har ni någon statistik på Mäkitalos spel? Känns som att alla sitter?

Toffe mars 15, 2010 kl. 14:59

Det stämmer att han har mycket fin "hit ratio". Jag har inte siffrorna i huvudet, men vi ska försöka ordna fram lite detaljerad statistik och publicera.

Tack för din kommentar!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →