Oddsgenomgång inför kvällens Champions League

30 mars, 2010

I kväll drar kvartsfinalerna i Champions League igång och som du kanske vet kan du se valfri match helt gratis, även om du inte har Viasat-kanalerna. Här kommer en liten oddsgenomgång inför kvällens matcher.

Bayern München-Manchester United
Ettan går, för den som letar lite, att hitta till över tre gånger pengarna. Betfair och Unibet är för närvarande de  bolag som ger över tre gånger insatsen för Bayern Münchenseger. Krysset kan du lira som högst till 3,30 hos Unibet och tvåan hittar du till ca 2,50 hos de flesta bolagen.

Lyon-Bordeaux
Kim Källströms Lyon är favoriter hos spelbolagen och ettan står i strax över två gånger pengarna. Exempelvis får du 2,10 hos bet365. Även för dig som tror på kryss så är bet365 ett bra val, då bolaget erbjuder 3,20. I ligan på Lyons hemmaplan i december så vann Bordeaux med matchens enda mål. Om du tror på ny bortaseger så ska du vända dig till Unibet som ger hela 3,90 för tvåan.

UPPDATERAT: erbjuder nu hela 4,30 för ett spel på Bordeaux. Det är kvällens mest intressanta drag och vi lirar direkt trots att avstängde Diarra saknas hos bortalaget. 

Alltså:

Lyon-Bordeaux, 2

Odds:  4,30, insats: 24 kr @

När du väljer spelbolag bör du även kolla in vår bonusguide.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous mars 30, 2010 kl. 19:20

4,30. Ryggat!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.