Oddsgenomgång inför kvällens Champions League

I kväll drar kvartsfinalerna i Champions League igång och som du kanske vet kan du se valfri match helt gratis, även om du inte har Viasat-kanalerna. Här kommer en liten oddsgenomgång inför kvällens matcher.

Bayern München-Manchester United
Ettan går, för den som letar lite, att hitta till över tre gånger pengarna. Betfair och Unibet är för närvarande de  bolag som ger över tre gånger insatsen för Bayern Münchenseger. Krysset kan du lira som högst till 3,30 hos Unibet och tvåan hittar du till ca 2,50 hos de flesta bolagen.

Lyon-Bordeaux
Kim Källströms Lyon är favoriter hos spelbolagen och ettan står i strax över två gånger pengarna. Exempelvis får du 2,10 hos bet365. Även för dig som tror på kryss så är bet365 ett bra val, då bolaget erbjuder 3,20. I ligan på Lyons hemmaplan i december så vann Bordeaux med matchens enda mål. Om du tror på ny bortaseger så ska du vända dig till Unibet som ger hela 3,90 för tvåan.

UPPDATERAT: erbjuder nu hela 4,30 för ett spel på Bordeaux. Det är kvällens mest intressanta drag och vi lirar direkt trots att avstängde Diarra saknas hos bortalaget. 

Alltså:

Lyon-Bordeaux, 2

Odds:  4,30, insats: 24 kr @

När du väljer spelbolag bör du även kolla in vår bonusguide.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Oddsgenomgång inför kvällens Champions League”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    4,30. Ryggat!