Speltips: Högoddsare i Serie B

19 mars, 2010

Dagens andra speltips hittar vi i Italien där de två lag som förra säsongen fick lämna Serie A ikväll drabbar samman. Missa inte heller speltipset på Besiktas som vi publicerade tidigare idag.

Både Lecce och Reggina spelade i Serie A förra säsongen, men återfinns numera i Serie B. De förstnämnda har motsvarat förväntningarna och leder ligan. Reggina däremot har haft det riktigt motigt. De ligger på en 18:e-plats och riskerar nu att åka ur även den italienska andradivisionen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Lecce har fem raka matcher utan vinst och åkte på en riktig stjärnsmäll senast då man förlorade mot Cittadella med hela 5-1 på hemmaplan. Vi tror att de är ruskigt revanschsugna och dessutom tycker vi att oddset är riktigt, riktigt lockande. Tabelltoppen är extremt jämn och det är exempelvis bara fyra poäng ner till sjätteplatsen. Så om Lecce har planer på att behålla serieledningen så gäller det att börja plocka trepoängare igen.

Poängbehovet är givetvis än mer skriande hos hemmalaget Reggina – en degradering redan första säsongen i Serie B vore givetvis en katastrof för klubben. Men historien har lärt oss att det inte är helt enkelt att ta sig ur en negativ trend och vi tror att uppgiften blir för tuff när serieledarna kommer på besök.

Lecces form talar emot det här spelet, men det får man räkna med på de här oddsnivåerna. Det mesta har gått emot Reggina den här säsongen och vi hoppas att det fortsätter så. Åtminstone i kväll också…

Alltså:

Reggina-Lecce, 2

Odds: 3,50, insats: 28 kr @ pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe mars 19, 2010 kl. 21:59

Halvtid. Reggina leder med 1-0…

Toffe mars 19, 2010 kl. 22:46

Slutminuter. Lecce leder med 3-1!!! Härligt!

Anonymous mars 20, 2010 kl. 07:14

Inte ofta man får 3.50 på ett lag som leder serien. Bara tacka och ta emot!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →