Speltips: Högoddsare i Serie B

Dagens andra speltips hittar vi i Italien där de två lag som förra säsongen fick lämna Serie A ikväll drabbar samman. Missa inte heller speltipset på Besiktas som vi publicerade tidigare idag.

Både Lecce och Reggina spelade i Serie A förra säsongen, men återfinns numera i Serie B. De förstnämnda har motsvarat förväntningarna och leder ligan. Reggina däremot har haft det riktigt motigt. De ligger på en 18:e-plats och riskerar nu att åka ur även den italienska andradivisionen.

Lecce har fem raka matcher utan vinst och åkte på en riktig stjärnsmäll senast då man förlorade mot Cittadella med hela 5-1 på hemmaplan. Vi tror att de är ruskigt revanschsugna och dessutom tycker vi att oddset är riktigt, riktigt lockande. Tabelltoppen är extremt jämn och det är exempelvis bara fyra poäng ner till sjätteplatsen. Så om Lecce har planer på att behålla serieledningen så gäller det att börja plocka trepoängare igen.

Poängbehovet är givetvis än mer skriande hos hemmalaget Reggina – en degradering redan första säsongen i Serie B vore givetvis en katastrof för klubben. Men historien har lärt oss att det inte är helt enkelt att ta sig ur en negativ trend och vi tror att uppgiften blir för tuff när serieledarna kommer på besök.

Lecces form talar emot det här spelet, men det får man räkna med på de här oddsnivåerna. Det mesta har gått emot Reggina den här säsongen och vi hoppas att det fortsätter så. Åtminstone i kväll också…

Alltså:

Reggina-Lecce, 2

Odds: 3,50, insats: 28 kr @ pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


3 svar till ”Speltips: Högoddsare i Serie B”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Halvtid. Reggina leder med 1-0…

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Slutminuter. Lecce leder med 3-1!!! Härligt!

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Inte ofta man får 3.50 på ett lag som leder serien. Bara tacka och ta emot!