Speltips: Rangers vinner klart

9 mars, 2010

Intresset i Sverige för den skotska fotbollen har dalat rejält sedan Henrik Larssons glansdagar i Celtic. Upplägget är dock detsamma som då – två lag gör upp om ligatiteln och inga andra klubbar har någon som helst möjlighet att blanda sig i striden. I dag har vi dock hittat ett intressant speltips i whiskeyns hemland och visst är det en av giganterna som får vårt förtroende.

Rangers leder skotska Premier League, hela 10 poäng före Celtic, trots att man har en match mindre spelad. I kväll har man chansen att ytterligare utöka sin ledning genom att bortaslå niondeplacerade Kilmarnock. Jag har ytterst svårt att se något annat utfall än en tvåa i den här matchen och vi tänker till och med gå så långt att vi lirar den med ett måls handikapp för Kilmarnock. I hemmamötet i slutet av november så vann Rangers komfortabelt hemma på Ibrox med 3-0. Rangers har målskillnaden 7-1 på de tre senaste matcherna (iofs samtliga hemma) och vi tror att segermarginalen i kvällens drabbning inte stannar vid ett mål.

Som vanligt när det gäller handikappspel så hittar vi det bästa oddset hos bet365.com.

Alltså:

Kilmarnock-Rangers(-1), 2

Odds: 2,20, insats: 34 kr @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe mars 9, 2010 kl. 21:20

0-0 efter 35 minuters spel. Vore skönt om Rangers kunde spräcka nollan innan halvtid… 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.