Speltips: United vinner med marginal

27 mars, 2010

Gårdagens speltips från den franska andraligan satt klockrent och vi är nu väldigt nära en ny toppnotering för spelfonden. Idag vänder vi blickarna mot England, där vi tror oss ha hittat en säker vinnare.

Johan Elmanders Bolton stöter idag på tuffast möjliga motstånd då serieledande Manchester United kommer på besök. Tillsammans med argentinarna Messi och Higuain är Wayne Rooney kanske Europas hetaste anfallare för tillfället och har gjort fem mål på de tre senaste matcherna. Vi tror att siffrorna kan rinna iväg här om bara United får hål på hemmalaget och tänker därför testa ett handikapplir.

Bet365 ligger som vanligt en smula högre än konkurrenterna när det gäller handikappodds och 2,20 väljer vi att syna!

Alltså:
Bolton-Manchester United(-1), 2
Odds: 2,20, insats: 34 kr
@ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous mars 27, 2010 kl. 14:44

-1 ger 2.20 i odds, hur kan jag ha missat det? :S

Det är inte så att det är -1,5 som ger 2.20?

Toffe mars 27, 2010 kl. 15:48

Kollade nu igen och det stämmer. Bet365 har 2,20 på -1.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.