Barcelona-Inter: Bästa oddsen inför kvällens supermatch!

I kväll är det dags för en riktig höjdarmatch på Camp Nou i Barcelona. Barca har ett tvåmålsunderläge från det första mötet i Milano att ta igen och det kommer bli riktigt tufft. Visserligen är Barcelona i högform väldigt svårslagna, men att ta in en tvåmålsledning på beställning mot ett av Europas bästa lag är ingen lätt uppgift. Matchen sänds på Viasat Fotboll, men visas gratis via livestreaming hos spelbolaget Bet24.

Förutsättningar
I Barcelona är slitvargen Puyol avstängd i mittförsvaret. Visserligen har Barcelona fullgoda ersättare rent fotbollsmässigt, men lagkapten Puyol bidrar med så mycket hjärta och kämpaglöd att det ändå blir ett stort avbräck för katalanerna. I Inter saknas Stankovic som blev inbytt i första mötet och drog på sig en varning.

Om Barcelona vinner med 2-0 så går de vidare i kraft av fler gjorda bortamål. Gör Inter mål så måste Barcelona göra tre för att åtminstone få till en förlängning. Så länge Barcelona håller tätt bakåt har de alltså en hyfsad chans att gå vidare. Gör Inter mål så talar mycket för att det blir Mourinhos mannar får resa till Madrid och spela final i Champions League mot Bayern München den 22 maj.

Oddsgenomgång
Barcelona är skyhöga oddsfavoriter och om du tror att de pallar för favorittrycket hittar du ettan till 1,41 hos Pinnacle. Bra kryssodds hittar du hos Unibet (5,25) och hos Pinnacle (5,27). Om du vill lira en riktig högoddsare i kväll så ska du lira på Inter som står i över åtta gånger insatsen, också det hos Pinnacle.

Barcelona-Inter
Plats: Camp Nou, Barcelona
Tid: 20.45
TV-kanal: Viasat Fotboll/HD, gratis livestream hos bet24


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Barcelona-Inter: Bästa oddsen inför kvällens supermatch!”

  1. Profilbild för Robert
    Robert

    Bra analys. Jag håller med dig, Barca borde vinna detta, men lyckas Inter få in ett mål kan vad som helst hända och Barcas starka sida är väl inte att hålla nollan utan istället göra många mål.

    Glenn Strömberg ger sin syn på matchen i en preview video där han ser Barca som favoriter http://www.youtube.com/watch?v=__bZ3YdUZwU