Barcelona-Inter: Bästa oddsen inför kvällens supermatch!

28 april, 2010

I kväll är det dags för en riktig höjdarmatch på Camp Nou i Barcelona. Barca har ett tvåmålsunderläge från det första mötet i Milano att ta igen och det kommer bli riktigt tufft. Visserligen är Barcelona i högform väldigt svårslagna, men att ta in en tvåmålsledning på beställning mot ett av Europas bästa lag är ingen lätt uppgift. Matchen sänds på Viasat Fotboll, men visas gratis via livestreaming hos spelbolaget Bet24.

Förutsättningar
I Barcelona är slitvargen Puyol avstängd i mittförsvaret. Visserligen har Barcelona fullgoda ersättare rent fotbollsmässigt, men lagkapten Puyol bidrar med så mycket hjärta och kämpaglöd att det ändå blir ett stort avbräck för katalanerna. I Inter saknas Stankovic som blev inbytt i första mötet och drog på sig en varning.

Om Barcelona vinner med 2-0 så går de vidare i kraft av fler gjorda bortamål. Gör Inter mål så måste Barcelona göra tre för att åtminstone få till en förlängning. Så länge Barcelona håller tätt bakåt har de alltså en hyfsad chans att gå vidare. Gör Inter mål så talar mycket för att det blir Mourinhos mannar får resa till Madrid och spela final i Champions League mot Bayern München den 22 maj.

Oddsgenomgång
Barcelona är skyhöga oddsfavoriter och om du tror att de pallar för favorittrycket hittar du ettan till 1,41 hos Pinnacle. Bra kryssodds hittar du hos Unibet (5,25) och hos Pinnacle (5,27). Om du vill lira en riktig högoddsare i kväll så ska du lira på Inter som står i över åtta gånger insatsen, också det hos Pinnacle.

Barcelona-Inter
Plats: Camp Nou, Barcelona
Tid: 20.45
TV-kanal: Viasat Fotboll/HD, gratis livestream hos bet24


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Robert april 28, 2010 kl. 11:02

Bra analys. Jag håller med dig, Barca borde vinna detta, men lyckas Inter få in ett mål kan vad som helst hända och Barcas starka sida är väl inte att hålla nollan utan istället göra många mål.

Glenn Strömberg ger sin syn på matchen i en preview video där han ser Barca som favoriter http://www.youtube.com/watch?v=__bZ3YdUZwU

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.