Bayern München-Lyon: Här hittar du de bästa oddsen!

Igår var Zlatan i elden och i kväll är det dags för nästa svensk, Kim Källström att försöka ta sig till final i Champions League, när hans Lyon ställs mot Bayern München i den första semifinalen av två. Vi tror att fransmännen har en god chans och i slutet av artikeln bjuder vi dessutom på ett speltips inför kvällen till fint odds.


Se Bayern München-Lyon helt gratis hos bet24


Bayern München gjorde ett lyckat genrep inför Champions Leaguemötet med Lyon. Visserligen var inte motståndet av samma klass, men en 7-0-seger stärker alltid självförtroendet. Arjen Robben svarade för tre mål och allt var frid och fröjd. Men så plötsligt briserade bomben; lagets stora stjärna Frank Ribery uppges vara en av de franska landslagsmän som anklagas för att ha köpt sex av en minderårig prostituterad kvinna. Givetvis skapar rubriker av det här slaget oro i truppen och tyska tidningar som Bild och Der Spiegel är inte direkt kända för att vara diskreta i sammanhang som dessa. Mediedrevet går och frågan är hur det här påverkar laget i förberedelserna inför kvällens match. En sak är dock säker – hos spelbolagen är hemmalaget Bayern München klara favoriter.

Lyon genrepade mot Bordeaux, som de för övrigt slog ut i CL-kvartsfinalen, och nådde oavgjort 2-2 i en stökig tillställning med bland annat tre röda kort.

För att hjälpa er att hitta de bästa spelen har vi som vanligt gjort en ”oddskoll” bland spelbolagen:

Bayern München-Lyon
1: 1,73 @ bet365
X: 3,87 @ pinnacle
2: 5,74 @ pinnacle

Se matchen helt gratis hos bet24. Instruktioner för hur du gör hittar du här.

Speltips
5,74 på tvåan är definitivt ett odds som är värt att testas. Vi ser lagen som jämnstarka och väljer att syna med en liten slant. 

Alltså:

Bayern München-Lyon, 2

Odds: 5,74, insats: 21 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Bayern München-Lyon: Här hittar du de bästa oddsen!”

  1. Profilbild för p
    p

    Hej!
    Måste tacka för en väldigt bra blogg samt det fantastiska tipset angående bonus på 1000 kr på http://livebet365.se/ som jag fick nys om här på bloggen….de 1000kr som jag fick i bonus har nu blivit 6853 kr 🙂 på ett par dagar genom lyckade spel…Häng på!