Bayern München-Lyon: Vilka tar första finalplatsen i Champions League?

Lyon eller Bayern München? I kväll ska det första finallaget bli klart i årets upplaga av Champions League och det är fördel Bayern inför den avgörande semifinalen. Förra veckan hemma på Allianz Arena tog nämligen Bayern ett litet grepp om finalplatsen genom att vinna med 1-0. Målet som Arjen Robben gjorde var visserligen viktigt, men minst lika viktigt är den intakta nollan bakåt. Om Bayern gör ett mål i kväll så måste nämligen Lyon göra tre, och det är jag väldigt tveksam till om de mäktar med. Men så länge Lyon håller tätt bakåt lever hoppet om Champions League-finalen på Santiago Bernabeu i Madrid den 22 maj.

Bayern Münchens Frank Ribery blev utvisad tidigt i det första mötet och är alltså avstängd i kvällens match. Det är ett stort avbräck för tyskarna. I Lyon saknas Jeremy Toulalan, också det efter ett rött kort i förra matchen.

Matchen sänds på Viasat Fotboll och Viasat HD, men du kan också se den helt gratis via livestreaming hos bet24. Alla deras kunder ser nämligen hela Champions Leagueslutspelet gratis. Passa på att bli kund redan nu så riskerar du inte att missa finalen!

Bästa oddsen
Lyon är knappa favoriter hos spelbolagen i den här matchen och ettan står som högst i 2,45 hos Unibet. Tror du att matchen slutar oavgjort bör du vända dig till bet365 som för närvarande ger dig 3,40 för krysset. Bortaseger för Bayern München ger i skrivande stund som bäst 3,07 gånger insatsen hos Pinnacle.


Se Champions League gratis hos bet24!


Ett svar till ”Bayern München-Lyon: Vilka tar första finalplatsen i Champions League?”

  1. Profilbild för Kompistips
    Kompistips

    Ja, dom flesta tror på Lyon idag, och visst har dom störst chans att ta det här. Men vi chansspelar på krysset. Skall bli spännande att se hur det går. Galna odds hos Ladbrokes i morgon på Inter: 8.00 (!!). Känns intressant…
    Lycka till ikväll!