Cirkus Messi – Barcelona till semifinal

Messi_01.jpg

Leo Messi svarade för en makalös fotbollsuppvisning när hans Barcelona spelade bort Arsenal ur Champions League. Redan innan första halvlek var slut hade han gjort hattrick, hans fjärde för året, och avgjort matchen. Arsenal tog tidigt ledningen genom dansken Bendtner, men det hjälpte inte för engelsmännen. Maskinen Barcelona malde ner sitt motstånd i sin hemmaborg Camp Nou, inför 90 000 åskådare. Innan domaren blåste av matchen hade Messi gjort sitt fjärde mål och fastställt slutresultatet till 4-1. Makalöst…

Till helgen får vi se Messi i aktion igen. Då är det nämligen dags för el Clásico på Santiago Bernabeu i Madrid. Frågan är om Real Madrid har någon mirakelmetod för att stoppa den lille argentinaren. Annars är risken stor att historien upprepar sig.

I skuggan av Barcelona och Leo Messi så tog sig även Inter till semifinal i kväll efter seger mot CSKA med 1-0. Matchens enda mål gjorde Sneijder i den sjätte matchminuten. Nu väntar alltså semifinal mot sina gamla lagkamrater i Inter för Zlatan Ibrahimovic.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


3 svar till ”Cirkus Messi – Barcelona till semifinal”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Magiskt. Helt sjukt. Ofattbart. Han är fan större än Jesus!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Adde: Jesus köper jag rakt av. Men är han större än Maradona?

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  För mig är han störst då jag aldrig fick uppleva Maradona på en fotbollsplan 🙂