Här hittar du bäst odds på kvällens Champions League-matcher

I kväll är det dags för de första returmötena i Champions Leagues kvartsfinaler och i vanlig ordning gör vi en genomgång av oddsen hos spelbolagen.


Annons: Köp din officiella Barca-tröja här!

 


Barcelona-Arsenal Barcelona är stora favoriter hos spelbolagen hemma på Camp Nou och ettan ger i skrivande som bäst 1,40 hos bland annat Expekt. Krysset hittar du till omkring 5 gånger insatsen hos bet365, som även ligger bra till när det gäller oddset för bortaseger. Arsenalseger ger i dagsläget 8,50 hos nämnda bet365.   Inför matchen bör nämnas att flera nyckelspelare saknas; i Barca Zlatan, Pique, Puyol och Iniesta och i Arsenal bland annat Song, van Persie, Arshavin och den så viktige Fabregas. Matchen sänds i Viasat Fotboll samt livestreamas gratis för kunder hos bet24 via ViasatOnDemand.
Se Champions League gratis i din dator - bli kund hos bet24!
CSKA Moskva-Inter Kvällens andra match (egentligen den första...) är CSKA Moskva mot Inter och det är bortalaget som är oddsmässiga favoriter. Den som vill lira på rysk hemmaseger bör vända sig till Unibet som just nu ger dig 3,30 för ettan. Unibet ligger även högst på krysspelet där de erbjuder 3,40 för tillfället. Vill du lira på favoriterna Inter så är bet365 det bästa valet. Där ger tvåan 2,30 gånger insatsen.   Matchen sänds i TV6 samt livestreamas gratis för kunder hos bet24 via ViasatOnDemand. *** Inför första mötet för ca en vecka sedan så gjorde vi en liknande oddsgenomgång inför matchen. Vi fick några frågor via mail från spelare som inte lyckades hitta de odds som vi beskrev. Därför vill vi påminna om att odds är en färskvara och de oddsnivåer vi nämner kan både sänkas och höjas. Vi anger de odds som gäller "i skrivande stund", vilket ändå ger en hint om vilka bolag som erbjuder bäst odds på det aktuella spelobjektet.
Missa inte: 9 tips för dig som vill bli en bättre spelare!