HV71-DIF: Inför fjärde hockeyfinalen

Finalserien är tillbaka i Jönköping och smålänningarna har ett gyllene läge att ta ett järngrepp om SM-guldet. Två raka segrar i Sudden Death är bra för självförtroendet och blir det vinst i kväll, ja då är det ytterst tveksamt om det överhuvudtaget blir någon sjätte match. Dessutom är DIF-fansen portade från arenan i kvällens match.
Foto: Kristoffer Karlsson, Spelkanalen.com


Se kvällens Champions League gratis hos bet24


Tror du att HV tar ledningen med 3-1 i matcher i kväll och vinner under ordinarie matchtid så ska du vända dig till Expekt som ger dig 1,95 för det spelet.

Blir det Sudden för tredje matchen i rad? Tror du det så hittar du bäst kryssodds hos Betfair som erbjuder 4,42 gånger insatsen.

Kan Djurgården vända trenden och chocka HV71 och publiken i Kinnarps Arena och vinna på bortaplan? 3,50 får du för det spelet hos bet365. Är du inte kund sedan tidigare så dubblar bolaget dessutom din första insättning, upp till 1000 kr.

Redan i morgon är det dags för den femte finalmatchen, också den i Kinnarps Arena, Jönköping.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”HV71-DIF: Inför fjärde hockeyfinalen”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Vi vill påminna om att kommentarerna ska vara relaterade till inlägget. Allmänna reklaminlägg och "kolla-in-min-sajt-kommentarer" kommer konsekvent att plockas bort.

    Tack för förståelsen.