HV71-DIF: Inför fjärde hockeyfinalen

21 april, 2010

Finalserien är tillbaka i Jönköping och smålänningarna har ett gyllene läge att ta ett järngrepp om SM-guldet. Två raka segrar i Sudden Death är bra för självförtroendet och blir det vinst i kväll, ja då är det ytterst tveksamt om det överhuvudtaget blir någon sjätte match. Dessutom är DIF-fansen portade från arenan i kvällens match.
Foto: Kristoffer Karlsson, Spelkanalen.com


Se kvällens Champions League gratis hos bet24


Tror du att HV tar ledningen med 3-1 i matcher i kväll och vinner under ordinarie matchtid så ska du vända dig till Expekt som ger dig 1,95 för det spelet.

Blir det Sudden för tredje matchen i rad? Tror du det så hittar du bäst kryssodds hos Betfair som erbjuder 4,42 gånger insatsen.

Kan Djurgården vända trenden och chocka HV71 och publiken i Kinnarps Arena och vinna på bortaplan? 3,50 får du för det spelet hos bet365. Är du inte kund sedan tidigare så dubblar bolaget dessutom din första insättning, upp till 1000 kr.

Redan i morgon är det dags för den femte finalmatchen, också den i Kinnarps Arena, Jönköping.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe april 21, 2010 kl. 22:36

Vi vill påminna om att kommentarerna ska vara relaterade till inlägget. Allmänna reklaminlägg och "kolla-in-min-sajt-kommentarer" kommer konsekvent att plockas bort.

Tack för förståelsen.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.