Mäkitalo: Låst match i Jersey

Det är helg och det betyder hockeytips från NHL här på spelkanalen. Som vanligt är det Thomas Mäkitalo som presenterar de hetaste tipsen från den nordamerikanska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: New Jersey Devils -Chicago Black Hawks
Spel: Under 5.5 mål
Odds: 1,794
Bolag: Pinnacle

Både New Jersey och Chicago jagar viktiga poäng då de båda försöker vinna sina divisioner och både lagen har sex matcher kvar av grundserien. När vi är så här nära slutspelet kan vi vänta oss en matchbild som påminner om en slutspelsmatch, otroligt tätt och tufft med andra ord. New Jersey är kända för sitt täta spel och Martin Brodeur har verkligen hittat sitt spel här i slutet av säsongen samtidigt som offensiven kört fast. Man har endast gjort ett mål på sina två senaste matcher och i förra matchen man spelade stod det 0-0 efter 65 minuters spel och det hela fick avgöras på straffar.

Även Chicago har en stark defensiv och man har endast släppt in sju mål på de senaste fem matcherna och även de höll nollan i förra omgången.

Två heta målvakter, två täta försvar och två viktiga poäng står på spel. Det borde betyda målsnålt.

***
Vi ryggar som vanligt 

Alltså:

Enligt ovan, insats: 26 kr

 


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Mäkitalo: Låst match i Jersey”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Är det inkluderat sudden?

 2. Profilbild för Mäkitalo
  Mäkitalo

  Det spelar ingen roll på underspel. Blir det 2-2 och någon vinner efter förlängning är det fortfarande under 5.5 mål och blir det 3-3 och förlängning har spelet redan spruckit.

  Men när jag spelar att något lag ska vinna spelar jag ALLTID inkl förläning och straffar.