Mäkitalo: Låst match i Jersey

2 april, 2010

Det är helg och det betyder hockeytips från NHL här på spelkanalen. Som vanligt är det Thomas Mäkitalo som presenterar de hetaste tipsen från den nordamerikanska hockeyn. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: New Jersey Devils -Chicago Black Hawks
Spel: Under 5.5 mål
Odds: 1,794
Bolag: Pinnacle

Både New Jersey och Chicago jagar viktiga poäng då de båda försöker vinna sina divisioner och både lagen har sex matcher kvar av grundserien. När vi är så här nära slutspelet kan vi vänta oss en matchbild som påminner om en slutspelsmatch, otroligt tätt och tufft med andra ord. New Jersey är kända för sitt täta spel och Martin Brodeur har verkligen hittat sitt spel här i slutet av säsongen samtidigt som offensiven kört fast. Man har endast gjort ett mål på sina två senaste matcher och i förra matchen man spelade stod det 0-0 efter 65 minuters spel och det hela fick avgöras på straffar.

Även Chicago har en stark defensiv och man har endast släppt in sju mål på de senaste fem matcherna och även de höll nollan i förra omgången.

Två heta målvakter, två täta försvar och två viktiga poäng står på spel. Det borde betyda målsnålt.

***
Vi ryggar som vanligt 

Alltså:

Enligt ovan, insats: 26 kr

 


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous april 2, 2010 kl. 12:39

Är det inkluderat sudden?

Mäkitalo april 2, 2010 kl. 15:49

Det spelar ingen roll på underspel. Blir det 2-2 och någon vinner efter förlängning är det fortfarande under 5.5 mål och blir det 3-3 och förlängning har spelet redan spruckit.

Men när jag spelar att något lag ska vinna spelar jag ALLTID inkl förläning och straffar.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.