Mäkitalo: Ny seger för Pittsburgh

I går kunde ni läsa en intervju med vår hockeyexpert Thomas Mäktialo här på spelkanalen och idag levererar han som vanligt helgens speltips från NHL. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Atlanta Thrashers – Pittsburgh Penguins
Spel: Pittsburgh inkl eventuell förlängning och straffar
Odds: 1.549
Bolag: Pinnacle

Just nu får man verkligen passa sig vilka lag man ryggar, det är många lag som inte har något att spela för och man vet aldrig riktigt vart man har dem. Ett av de lagen är Atlanta, de var länge med i kampen om en slutspelsplats men tidigare under veckan blev det klart att man inte kan nå slutspelet och man har nu inget att spela för. Laget har visserligen haft ett riktig tufft spelschema men man har fyra raka förluster bakom sig, bland annat mot Pittsburgh som fortfarande har väldigt mycket att spela om.

Man har samma poäng som New Jersey när det återstår två matcher och i potten finns segern i divisionen vilket ger bättre förutsättningar i slutspelet. Nu senast slog man Islanders med 7-3 och man har till exempel gjort hela fem mål i numerärt överläge de tre senaste matcherna.

Pittsburgh har dessutom åtta raka segrar mot Atlanta och jag ser verkligen inte hur Atlanta ska vinna här och jag anser att det är ett väldigt bra spel även om oddset är lite lägre än vad jag egentligen brukar spela.

***
Vi har stor tillit till vår NHL-expert och ryggar därför liret i spelfonden. Missa inte heller vår italienska högoddsare som avgörs i kväll.

Alltså:
Enligt ovan, insats: 30 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Mäkitalo: Ny seger för Pittsburgh”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Jag tror på detta spelet oxå, men det ska ju vara ganska säkert till det oddset.