Mäkitalo: Ny seger för Pittsburgh

10 april, 2010

I går kunde ni läsa en intervju med vår hockeyexpert Thomas Mäktialo här på spelkanalen och idag levererar han som vanligt helgens speltips från NHL. Thomas bloggar om NHL på Eurosport.se där han dagligen kommenterar världens bästa hockeyliga.

Match: Atlanta Thrashers – Pittsburgh Penguins
Spel: Pittsburgh inkl eventuell förlängning och straffar
Odds: 1.549
Bolag: Pinnacle

Just nu får man verkligen passa sig vilka lag man ryggar, det är många lag som inte har något att spela för och man vet aldrig riktigt vart man har dem. Ett av de lagen är Atlanta, de var länge med i kampen om en slutspelsplats men tidigare under veckan blev det klart att man inte kan nå slutspelet och man har nu inget att spela för. Laget har visserligen haft ett riktig tufft spelschema men man har fyra raka förluster bakom sig, bland annat mot Pittsburgh som fortfarande har väldigt mycket att spela om.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Man har samma poäng som New Jersey när det återstår två matcher och i potten finns segern i divisionen vilket ger bättre förutsättningar i slutspelet. Nu senast slog man Islanders med 7-3 och man har till exempel gjort hela fem mål i numerärt överläge de tre senaste matcherna.

Pittsburgh har dessutom åtta raka segrar mot Atlanta och jag ser verkligen inte hur Atlanta ska vinna här och jag anser att det är ett väldigt bra spel även om oddset är lite lägre än vad jag egentligen brukar spela.

***
Vi har stor tillit till vår NHL-expert och ryggar därför liret i spelfonden. Missa inte heller vår italienska högoddsare som avgörs i kväll.

Alltså:
Enligt ovan, insats: 30 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous april 10, 2010 kl. 12:53

Jag tror på detta spelet oxå, men det ska ju vara ganska säkert till det oddset.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →