Oddstips inför Manchester City-Manchester United

17 april, 2010

I dag kl. 13.45 är det dags för ett riktigt hatmöte i Premier League. Manchester City tar emot storebror United och det i ett väldigt kritiskt skede av säsongen. United är fyra poäng efter ligaledaren Chelsea och en förlust vore katastrofal för Fergusons och hans manskap. Sju poäng på tar de inte in på Chelsea på de tre omgångar som återstår efter kvällens. City har bara förlorat en enda hemmamatch på hela säsongen och har målskillnaden 14-2 på de tre senaste matcherna. Både Tevez och Adebayor är heta för tillfället och vi räknar med att City kommer ge United en riktig match.

Mötet i höstas lagen emellan var ju en riktig monstermatch. Vi minns alla Michael Owens avgörande mål för United i den 96 minuten. Sedan dess har lagen möts två gånger (ligacupen), båda tillfällena har slutat med hemmaseger.

Ska du spela på matchen? Glöm då inte att kolla in vår derbyguide, ”Derby – en spelform för sig”.

Vi har kollat runt bland nätets bookmakers och här kommer de bästa oddsen vi har hittat:

Manchester City-Manchester United, TV-kanal: Canal+ Sport1
1: 2,98 @ Pinnacle
x: 3,66 @ Pinnacle
2: 2,50 @ bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe april 17, 2010 kl. 15:31

Historien upprepar sig. United avgör återigen på övertid. Den här gången Scoles i matchminut 93…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.