Speltips: Almeria straffas efter el Clásico

14 april, 2010

Real Madrid gick på en riktig mina senast i el Clásico, men ställs i morgon onsdag mot betydligt beskedligare motstånd. Bortamatch mot Almeria borde passa perfekt för Higuain, Ronaldo och de andra nu. Det finns massor av frustration som bara väntar på att explodera och vi är tämligen säkra på att Almeria kommer att få betala dyrt för missödet i el Clásico. Dessutom kan målskillnaden få stor betydelse i för Real i den fortsatta jakten på Barcelona. Vi förutsätter nämligen att de inte har gett upp hoppet om titeln riktigt än…

Som vi har sagt tidigare betraktar vi för tillfället handikappodds på två gånger pengarna eller mer på Barcelona eller Real som bjudodds och vi nappar direkt på Interwettens erbjudande.

Alltså:

Almeria-Real Madrid(-1)

Odds: 2,00, insats: 30 kr @ interwetten


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous april 15, 2010 kl. 18:48

Inbördes möten avgör

Toffe april 15, 2010 kl. 22:35

Korrekt. I Spanien är det först och främst inbördes möten som avgör när två lag hamnar på samma poäng. Barca måste alltså tappa fyra poäng för att Real ska ha möjlighet att ta ligatiteln.

Bra att ni håller koll när vi gör faktafel 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.