Speltips: Liket lever!

4 april, 2010

Igår hade vi påsklov här på spelkanalen och ägnade oss åt ägg och påskharar istället för statistisk analys och oddsjämförelser. Idag är vi dock tillbaka och vi börjar med en riktig skrällvarning från la Liga.

Tabelljumbon i la Liga, Xerez, har vaknat till ordentligt den senaste tiden. Senast blev det storseger mot Valladolid och dessförinnan bortakryss mot Sevilla. Tre raka matcher utan förlust och tre segrar på de fem senaste matcherna är ett fantastiskt facit för laget som bara har fem segrar på hela säsongen. Blir det vinst idag så har man chansen att lämna sistaplatsen i tabellen och vi hoppas att det är en stark morot för nykomlingarna.

För motståndet står Sporting Gijón som ligger på elfte plats i tabellen. Laget har sju segrar på 15 hemmamatcher och bara tre förluster. Därför är det inte så konstigt att oddset på bortaseger i kvällens drabbning är väldigt högt. Vi har lite skrällkänsla och tänker lira Xerez. Vågar du rygga..?

Som vanligt på de här oddsnivåerna går vi in med en ganska försiktig insats.

Alltså:

Sporting Gijón-Xerez, 2

Odds: 5,15, insats: 21 kr @ Nordicbet


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe april 4, 2010 kl. 20:39

2-2…inte långt borta.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.