Speltips: Nytt lockande odds från Frankrike

Efter en avstickare till Spanien så återvänder vi i kväll till vår nyblivna favoritliga, nämligen den franska andraligan. Vi kan inte låta bli att tycka att oddsen är en smula för höga när topplagen tar sig an lagen i andra änden av tabellen.

Brest ligger tvåa i tabellen och har vunnit 11 av sina 16 hemmamatcher och bara förlorat fyra. Laget har gjort mest mål i ligan bortsett från ledande Caen och har dessutom släppt in näst minst mål. På hemmaplan snittar man nästan två mål framåt per match samtidigt som man släpper in i snitt ett.

Bastia ligger absolut sist och har bara vunnit en enda bortamatch på hela säsongen. Sex poäng på sexton matcher och 9-25 i målskillnad är sannerligen inget imponerande bortafacit. Formen är dock relativt god hos bortalaget som har tre raka segrar inför kvällens match. Till historien hör också att de tog sin allra första bortaseger för säsongen den 2 april. Det är nog därför som oddset har krupit upp över 2,0 hos en del bookies.

Alltså:

Brest-Bastia, 1

Odds: 2,15, insats: 30 kr @ Pinnacle


Du missar väl inte att följa oss på Facebook?

2 svar till ”Speltips: Nytt lockande odds från Frankrike”

  1. Profilbild för Abris
    Abris

    Det bör också tilläggas att Bastia saknar flera spelare på grund av skada i denna match så jag kan bara hålla med om att oddset känns högt. Bastia har ju dock mer att spela för och kan på så sätt kanske få med sig ett kryss.

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    3-0 i slutminuterna. Klockrent!