Speltips: ÖIS bortavinner i Superettan

De stora europeiska ligorna är nu slut för säsongen, men vår ambition är att fortsätta leverera speltips av hög kvalitet även under uppehållet. Den kommer bli ett ökat fokus på svensk fotboll även om vi givetvis kommer att leta guldkorn också i andra ligor som är igång. Om några veckor är det dock dags för VM-uppehåll i alla ligor och då blir det landslagsfotboll för hela slanten här på spelkanalen.com! Från Barcas guldfirande på Nou Camp igår kastar vi oss in i en liga av inte fullt så hög kvalitet – Superettan – där vi har hittat veckans första speltips.

Falkenberg har haft en tuff start på säsongen och ligger just nu sist i Superettan med bara fyra inspelade poäng efter sex omgångar. Målsnittet ligger 0,83 mål per match vilket gör laget till ett av de minst målfarliga i serien.

Dagens motståndare Örgryte har god form och framför allt har lagets store målskytt Alvaro Santos kommit igång på allvar. Fyra mål har det blivit från hans sida de tre senaste matcherna och det är inte alls osannolikt att det blir fler i kväll. ÖIS är det enda laget i Superettan som är obesegrade så här långt och dessutom har man vunnit samtliga tre bortamatcher. Vi tror på ny seger ikväll på ny seger ikväll och väljer att syna de dryga två gånger insatsen som bet365 erbjuder.

Alltså:

Falkenberg-Örgryte, 2

Odds: 2,15, insats: 29 kr @ bet365

Bli kund hos bet365 och få 1000 kronor i insättningsbonus.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Speltips: ÖIS bortavinner i Superettan”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Sen kvittering av Falkenberg. Illa…