VM-kollen: Serbien – en uppstickare?

26 maj, 2010

Vi fortsätter vårt uppsnack inför VM och har idag tittat lite närmare på den serbiska truppen. Serbien spelar i grupp D tillsamman med Australien, Ghana och Tyskland. Deras första match spelas den 13 juni mot Ghana i Pretoria.

Valencias Nikola Zigic är kanske lagets största profil och har på förhand utsetts till en av turneringens stora stjärnor av den serbiska förbundskaptenen Radomir Antic. Försvararna Nemanja Vidic (Manchester United) och Branislav Ivanovic (Chelsea) är också några av de mer välkända ansiktena i truppen.

Milan Jovanovic som är klar för spel i Liverpool nästa säsong är också med i truppen tillsammans med stjärnan från Inter, Dejan Stankovic.

Den enda nya spelaren är målvakten Andjelko Djuricic som till vardags spelar i portugisiska klubben União Leiria. Men frågan är om han kan utmana den etablerade ettan Stojkovic från Wigan Athletic?

Chelseaduon Slobodan Rajkovic och Nemanja Matic var med i den usprungliga 30-mannatruppen, men kom inte med när kapten Antic bantade truppen till de 24 som får följa med till VM i Sydafrika.

Serbien är en högoddsare i VM-bettingen då de kommer att möta tufft motstånd redan i gruppspelet.

Fler artiklar om fotbolls-VM


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous maj 28, 2010 kl. 19:44

Tror nog att juggarna kan överraska. De går vidare till åttondelen tillsammans med tyskland.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.