Argentina-Mexiko: Speltips och de bästa oddsen!

27 juni, 2010

Argentina är det lag som har imponerat allra mest på oss så här långt. Tre raka segrar och 7-1 i  målskillnad talar sitt tydliga språk, och det ska väldigt mycket till för att Mexiko ska kunna rubba Maradonas lagmaskin.

Mexiko tog sig vidare på målskillnad från grupp A tillsammans med nu kvartsfinalklara Uruguay, med 2-0-segern mot Frankrike som främsta skalp. Det finns kvaliteter i laget, men vi tror som sagt att det ska till ett smärre under om de på allvar ska kunna hota Messi, Higuain och de andra stjärnorna i Argentina. 

ARGENTINA-MEXIKO
Bäst odds just nu
1: 1,55 @ unibet (1200 kr i bonus till nya kunder)
X: 4,0 @ bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 7,35 @ bet24 (500 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Oddset är kanske inte direkt lockande men vi kan inte rekommendera något annat spel än ettan här. Argentina förlorar helt enkelt inte det här. Maradona vandrar vidare mot kvartsfinal!

Hela spelprogrammet för åttondelsfinalerna hittar du här.

Dagens spelprogram och TV-tider
Tyskland-England, TV4, kl. 16.00
Argentina-Mexiko, TV4, kl. 20.30

Läs också…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.